fbpx
Petak, listopad 18, 2019

Poslije užasa u Pioniru hrvatski trener povukao razumljiv potez zbog kojeg će ga sigurno kazniti

Poslije odlučujuće utakmice u kojoj je Crvena zvezda svladala Budućnost 97:54 i osvojila ABA ligu te na taj način izborila Euroligu o košarci se najmanje priča, jer su glavna tema ružne scene koje su prethodile tome susretu

Gostujuća momčad predvođena hrvatskim trenerom Jasminom Repešom doživjela je pravi linč uoči utakmice. Osim uobičajenog folklora uvreda i pogrdnog skandiranja, crnogorski igrači gađani su svime i svačime s tribina, a bilo je i huligana koji su na parketu nasrnuli na gostujući sastav.

Utakmica se ipak igrala, sa sat vremena zakašnjenja, ali na košarkaše Budućnosti to je ostavilo traga i oni uopće nisu pružili nikakav otpor što je bilo očekivano s obzirom na svešto se događalo, prenosi tportal

Poslije utakmice Jasmin Repeša nije se pojavio na službenoj novinskoj konferenciji što je razumljivo, ali vodstvo ABA lige najvjerojatnije će ga kazniti zbog toga poteza.

Isto tako niti igrači Budućnosti nisu davali izjave, a zasad se preko društvene mreže jedino oglasio Amerikanac Norris Cole.

‘ABA liga ovo je bila najgora i najprofesionalnija utakmica(okruženje). Najgora’, napisao je američki playmaker.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ČAPLJINA: U sukobu migranata maloljetnik izboden nožem
>>> (VIDEO) ŠOKANTNO: Lijek protiv raka nađen tamo gdje ga nitko nije očekivao – RAK NESTAJE ZA 36 SATI
>>> JEDNOG SU RAZAPELI Saudijska Arabija odrubila glave 37 terorista
>>> Njemačka policija promijenila izvješće o napadu u crkvi u Münchenu – evo što sada tvrde
Komentari

Komentari