Ponedjeljak, 30 ožujka, 2020

POSLIJE FREIBURGA MIGRANTI OPET GRUPNO SILOVALI U MUNCHENU: Nećete vjerovati što nijemci traže kao ”kaznu” za izbjeglice, ne nije deportacija 

Povjerenica savezne vlade za integraciju Annette Widmann-Mauz u svjetlu višestrukih slučajeva silovanja gdje su počinitelji mladi izbjeglice traži obavezne tečajeve seksualnog odgoja za izbjeglice i tražitelje azila koji dolaze u Njemačku.

“Svi tražitelji azila i izbjeglice moraju odmah nakon dolaska u Njemačku i to već u prihvatnim centrima proći kroz tečaj koji bi im dao uvid u život u Njemačkoj a u to spada i spoznaja da je ovdje na snazi nulta tolerancija kada je u pitanju seksualno zlostavljanje i nasilje“, rekla je Widmann-Mauz u razgovoru za medijsku grupu Redakcijska mreža Njemačka u četvrtak.

Ona je reagirajući na niz slučajeva silovanja u kojima su počinitelji bili izbjeglice iz Iraka, Sirije i Afganistana od kojih se posljednji dogodio u Freiburgu gdje je grupa Sirijaca silovala jednu studenticu, najavila i uvođenje institucije mentora. Pritom bi se radilo o muškarcima koji već dulje vrijeme žive u Njemačkoj i koji bi novopridošlima trebali objasniti pravila ponašanja u Njemačkoj.

Za počinitelje grupnog silovanja u Freiburgu Widmann-Mauz traži najstrože kazne.

„Ovdje smo suočeni s odvratnim zločinom i svi oni koji dođu u Njemačku i počine ovakve zločine moraju biti kažnjeni i protjerani“, zaključila je povjerenica za integraciju.

Nakon slučaja grupnog silovanja u Freiburgu, i istražitelji u Münchenu se bave jednim slučajem grupnog silovanja gdje se sumnja na jednu grupu izbjeglica iz Afganistana. Hina


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Cristiano Ronaldo je za ovo kriv; šokirani navijači Juventusa pobijesnili i bojkotiraju derbi

>>> Jedna kobna izjava: Kolindine riječi naslućuju nešto dramatično

>>> Ekshumacija kod Zagvozda: pronađeni posmrtni ostaci ukupno 30 osoba

Komentari

Komentari