Četvrtak, 28 svibnja, 2020

POSEBNO KONTROLIRAJU JEDNU STVAR: Sve snage na terenu, policija u koordinaciji s EU ovaj tjedan kreće u akciju

Tijekom ovog tjedna kontinuirano će se na maksimalno mogućem broju lokacija, temeljem vlastite prosudbe, statističkih pokazatelja za naše područje i dostavljenih lokacija po prijedlozima građana, provoditi pojačani nadzor

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je kako će vozače na hrvatskim i europskim cestama ovaj tjedan pojačano nadzirati. Posebno će se vršiti nadzor brzine.

U vremenu od 12. do 18. kolovoza će se održati ciljana akcija usmjerena na nadzor brzine, sukladno Planu aktivnosti organizacije Europske mreže prometne policije – TISPOL na području država Europske unije, a shodno tome i na našem području, prenijela je HAK revija.

Neprilagođena brzina je najčešći uzrok nesreća

Tijekom ovog tjedna kontinuirano će se na maksimalno mogućem broju lokacija, temeljem vlastite prosudbe, statističkih pokazatelja za naše područje i dostavljenih lokacija po prijedlozima građana, provoditi pojačani nadzor brzine. Akcija se provodi s ciljem podizanja razine sigurnosti cestovnog prometa.

Neprilagođena brzine je najčešći uzrok prometnih nesreća, često onih s najtežim posljedicama.

“Pozivamo vozače da brzinu kretanja svojih vozila prilagode osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, gustoći prometa, poštujući propisana ograničenja brzine i tako doprinesu svojoj sigurnosti, kao i sigurnosti ostalih sudionika u prometu, jer samo odgovorno ponašanje spašava živote u prometu”, objavio je HAK.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> KONAČNO! Napokon je netko objavio najveću istinu o Pupovcu: Evo o čemu se radi
>>> ZAKLJUČAK RATNOG ZAPOVJEDNIKA: ‘Kolinda nije ni svjesna da je svojom kandidaturom Škori servirala pobjedu’
>>> PERNAR NEĆE KRSTITI DIJETE: Smetaju mu katolici
>>> Ivkošić: Teršelička treba pred sud – Trebalo bi je optužiti za ratni zločin
Komentari

Komentari