Ponedjeljak, 19 listopada, 2020

Poruka Torcide Zoranu Milanoviću: ”Znali smo da si smeće, ali ti si smeće još veće – HOS naš ponos”

Nakon što je predsjednik države, Zoran Milanović, iskoristio komemoraciju u Jasenovcu kako bi se obračunao s dijelom hrvatskih branitelja te je pritom izvrijeđao branitelje, pripadnike HOS-a, krenule su brojne reakcije sa svih strana. Reagirali su neki ministri, prije svih Damir Krstičević, ministar obrane, Tomo Medved, ministar hrvatskih branitelja, no, zanimljivo, premijer Andrej Plenković se nije požurio reagirati na očiti govor mržnje predsjednika Milanovića. No, zato su reagirali mnogi drugi, među njima i Torcida.

Naime, Torcida Dubrovnik je organizirala bakljadu na Belvederu povodom izjave predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića o HOS-ovoj spomen ploči, na kojoj su imena poginulih heroja Domovinskog rata.

Navijačka skupina podigla je transparent s porukom “Znali smo da si smeće, ali ti si smeće još veće. HOS naš ponos – DU 1950”, piše Libero Portal.

Podsjetimo još jednom, Zoran Milanović je u srijedu na komemoraciji u Jasenovcu kazao kako HOS-ovu spomen ploču na kojoj je uklesan pozdrav “Za dom spremni”, koja je iz Jasenovca premještena nedaleko u Novsku, treba maknuti i negdje baciti, još je dodao kako to nema veze s Domovinskim ratom!? Predsjedniče, u kojem su to ratu poginuli branitelji čija su imena uklesana na HOS-ovoj spomen ploči? U vijetnamskom?

Bit će zanimljivo vidjeti koliko će trebati ”hrvatskim” medijima da pripadnike Torcide, koju su, naravno, opravdano hvalili tijekom borbe protiv pandemije koronavirusa, ponovno proglase ustašama… Ne dugo.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> BOMBA! Mrtvozornik dr. PUSCHEL: “U Hamburgu nitko nije umro od korona virusa bez…”
>>> Zbog korone građani dobivaju ‘kod’: ‘Moraš ga pokazati čim izađeš iz stana…’
>>> Mjere zabrane će vratiti? Markotić otkrila kada i kako, moguć je i ovaj scenarij…
>>> VIDEO: OVO JE DOBAR IZUM Pogledajte inovaciju iz Finske koja smanjuje šansu za zarazu u trgovinama!
>>> KAKO JE NIJE SRAM?! Severina tražila i dobila 3.250 kuna pomoći od države jer su joj pali prihodi!!!
Komentari

Komentari