Petak, 28 veljače, 2020

PORTUGAL JE NEOČEKIVANO DEMOLIRAO MAĐARSKU: Evo što to znači za Hrvatsku

U drugoj skupini Mađarska je propustila pobijediti Portugal i tako je završila svoj nastup na Europskom prvenstvu, baš kao i Portugalci koji su jučer izgubili od Slovenije i također se oprostili od natjecanja

Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je prvu utakmicu bez pobjede na ovom Europskom prvenstvu te smo tako ostali na drugom mjestu s kojeg ćemo u polufinalu ići na pobjednika druge skupine, prenosi sportski.net

Kauboji su odigrali tešku utakmicu bez Luke Cindrića, a Španjolci su to iskoristili da odigraju s nama izjednačeno, iako smo imali šut za pobjedu.

Pobjeda Portugala

U drugoj skupini Mađarska je propustila pobijediti Portugal i tako je završila svoj nastup na Europskom prvenstvu, baš kao i Portugalci koji su jučer izgubili od Slovenije i također se oprostili od natjecanja. Portugalci su danas slavili čak osam razlike rezultatom 34:28.

U igri su ostale dvije reprezentacije – Slovenija i Norveška. Te dvije reprezentacije igraju međusobnu utakmicu od 18:15, a ta će utakmica odlučiti tko će biti prvi u skupini, a tko drugi. Norveškoj odgovara i remi da ostane na prvoj poziciji te, naravno, pobjeda.

Komentari

Komentari