Utorak, 2 lipnja, 2020

POMOZITE NAŠIM ANTIFAŠISTIMA! U teškoj su situaciji i traže donacije! Kupite majicu!

Naši antifašisti, prema antifašističkom vjesniku, traže da im se smilujete i donirate nešto, ili da bar kupite majicu na kojoj piše “milosti ne tražim, niti bih vam je dao”.

“Javite nam se u inbox facebook stranice Antifašističkog VJESNIKA ako želite podržati rad sf-sn.org web sitea i društvenih stranica AV-a. Za donatore smo za sad izradili naljepnice i dva modela agitprop majica s likovima narodnih heroja Ive Lole Ribara i Rade Končara. Imamo u planu i majice s likom narodne heroine Nade Dimić kao i borše/cekere s logom SF-SN.ORG portala. Javite nam se i ako imate neke druge ideje za agitprop materijale”, piše na njihovim stranicama.

Usput, preferiraju donacije preko turbokapitalističkog paypala. “Do sad su sf-sn.org majice stigle do Irske, Engleske, Norveške, Švedske, Češke… i naravno u sve jugoslavenske republike“, pišu progresivne snage kojima izgleda nitko još nije rekao da “jugoslavenske republike” ne postoje već dobrih tridesetak godina, i da su ih zamijenile suverene države.

Kao manekenka im je poslužila Katarina Peović iz Radničke fronte, komunistica koja je svojevremeno svirala kapitalističku fender gitaru u girl-bandu.

Komentari

Komentari