Ponedjeljak, 3 kolovoza, 2020

POLITIČKA BOMBA! Otkriveno što je Milanka Opačić dobila za svoje uljebništvo?

Iako je Milanka Opačić, nakon što je napustila SDP i prešla u saborski Klub Milana Bandića, rekla da je dobila samo cvijeće, čini se da bi ta njena “transakcija” Bandiću uskoro mogla doći na naplatu. Prije nekoliko dana je naime i formalno prešla u stranku Bandić Milan 365 i prestala biti nezavisni saborski zastupnik. Za taj njen potez gradonačelnik Bandić navodno će je nagraditi uhljebljivanjem njenog dečka Nemanje Gaspovića u Zagrebačkom Holdingu.

Z1 televizija, inače dobro upućena u političke odnose u Zagrebu, otkriva kako će Nemanja, koji je Milanku upoznao dok je konobario u jednom dubrovačkom kafiću, postati jedan od direktora u Zagrebparkingu, prenosi dnevno.hr

Nemanja Gospavić je beogradski komercijalist, deset godina mlađi od Milanke,. Trenutno je zaposlen je u jednom lokalu u centru Zagreba.

Milanka Opačić je prilikom izlaska iz SDP-a i ulaska u saborski Klub Milana Bandića izjavila da to nije istina, da su to najobičnije glasine zlonamjernih ljudi. Također je tada rekla da će i dalje ostati nezavisna zastupnica. No, koliko joj se može vjerovati govori i njen najnoviji postupak, prelazak u stranku Milana Bandića.

Teško da je to napravila bez računa.

Slično je bilo i s njenim kolegom iz SDP-a, bivšim ministarom zdravstva Sinišom Vargom. Nakon što je prešao u   u stranku Bandić Milan 365 nagrađen je mjestom predsjednika Upravnog vijeća Hitne medicinske službe grada Zagreba.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SPLITSKI BRANITELJI POLUDJELI ZBOG ‘USTAŠKE ZASTAVE’! ‘Prespavali ste 90-e? Što je sljedeće, trobojnica?’
>>> SUIGRAČI SHRVANI SMRĆU MLADOG HRVATSKOG REPREZENTATIVCA: ‘Zašto, zašto baš on? Doživljavao sam Andru kao brata’
>>> Beba je plakala bez prestanka. Onda su roditelji otkrili ovo na njenom nožnom prstu – Svaki roditelj bi trebao znati ovo!
>>> Crnom bojom poliven spomenik Prvom splitskom partizanskom odredu
Komentari

Komentari