Utorak, 25 veljače, 2020

POLICIJA SVE PRATI: Muškarac iz Koprivnice napisao objavu na facebook i završio na policiji

Koprivničanac osuđen je na Prekršajnom sudu zbog vrijeđanja policije na Facebooku.

Prema presudi, muškarac je policajce grubo vrijeđao na društvenoj mreži, a njegova objava bila je vidljiva svim korisnicima Facebooka.

“Kad te netko tko nije 20 tisuća km napravio u životu uči prometnim propisima… To samo uniforma može, ne iskustvo. J… vam mater, govnari! Miloši i ostali govnari, seljačine malogradska!… Spora je ruka pravde, ali je dostižna… Taman pojedinačna”, napisao je u prve od dvije uvredljive objave.

U drugoj je objavi na Facebooku ojađeni 50-godišnjak bio također vrlo uvredljiv prema policiji, piše podravski.hr.

“Policajci vjerojatno ne bi vozili auto da ne rade u policiji… Ali važno da kroje sudbinu drugih… Bijednici! Sirotinja! Ja imam auto od 16-te i 5 miliona km. Valjda ih to j..e. Nakon 100 tisuća kn kazni koje su mi naplatili laganjem, lažovi… Na kraju samo piju piće i svima su dužni. J…m ti ljude i uniformu! Smiješno! Idi na kruh i mast, na tome si odrastao! Nemaš pojma što su škampi”, poručio je 50-godišnjak policiji.

Kako ima javno otvoren profil na Facebooku netko iz policije je pročitao uvrede i prijavio ga. Slučaj je završio na koprivničkom Prekršajnom sudu, a pozivu se prijavljeni 50-godišnjak nije odazvao. Kažnjen je sa 612 kuna, no ako plati 408 kuna što iznos dvije trećine kazne sud će kaznu uvažiti kao plaćenu u cijelosti. Mora platiti i 300 kuna sudskih troškova, prenosi podravski.hr.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Krstičević odlazi iz Vlade!? Je li ovo razlog zbog kojega se lobiralo za izraelske avione?
>>> VELIKA PROMJENA NA AUTOCESTAMA: Svaki automobil će morati ugraditi transponder
>>> PUPOVAC SE UPLAŠIO PENAVE!? Traži pravnu zaštitu, on želi da srba više ne bude
Komentari

Komentari