fbpx
Subota, listopad 19, 2019

POLICIJA ŠUTI: Evakuiran šibenski Kaufland, kupci i osoblje se gušili

Šibenski Kaufland večeras je nešto iza 19 sati evakuiran nakon što su kupci i osoblje dućana osjetili peckanje u grlu i kašljanje koje je izazvalo zasad nepoznato sredstvo

Policijski službenici izašli su na teren i obavili izvide, a više od toga nam nisu mogli potvrditi u Operativno-komunikacijskom centru (OKC) šibenske policije.

Kako doznaje Šibenik.in oko 19 sati kupci i djelatnici dućana počeli su kašljati i gušiti se nakon čega je voditelj poslovnice evakuirao osamdesetak kupaca i kompeltno osoblje Kauflanda i pozvao policiju.

‘Osjetili smo peckanje i taj nekakav kiselkast okus u ustima koji izaziva kašalj. Sve su nas izveli vani i onda je došla policija. Neki kažu da su u dućanu vidjeli dva momka koja su pošpricala nekakav sprej, valjda suzavac, ali ništa još ne znamo, policija nam ništa nije rekla’. kazao je jedan od kupaca.

Iz šibenske policije ne daju nikakve informacije o događaju, samo su potvrdili da su njihovi službenici izašli na teren te da su u tijeku izvidi i radnje u vezi s navedenim slučajem.

Komentari

Komentari