Zagreb, 12.10.2011 - Policija je oko 16,30 sati primila dojavu o hicu iz vatrenog oružja u Gajevoj ulici 28 u samom centru Zagreba, no kako sudionici dogaðaja nisu zateèeni policija još utvrðuje što se zapravo dogodilo, doznaje se od glasnogovornice zagrebaèke policije Jelena Bikiæ. Na slici policijski automobil tijekom oèevida. foto FaH/ Damir SENÈAR /ds

POLICIJA PRETRAŽILA KUĆU bombaša iz Pakraca, evo što su sve pronašli!

Podijeli

Kod Milorada Arsenića (71) iz Pakraca, bivšeg pripadnika srpskih pravojnih postrojbi i povratnika iz Srbije koji je u srijedu u 9.19 sati bacio bombu na tri radnika HEP-a koji su mu došli isključiti struju, policija je pronašla još jednu ručnu bombu M-75, osigurač bombe, lovačku pušku i 56 komada streljiva za koje nije imao dozvolu, javlja MojPortal.

Podsjetimo, 71-godišnjak iz Pakraca u srijedu je u 9.19 sati u Ulici Jana Žiške iz svoje kuće bacio ručnu bombu na trojicu radnika HEP-a u dobi od 52, 53 i 55 godina koji su se u tom trenutku nalazili ispred njegove kuće. Prema navodima medija, dvojica su hrvatski branitelji.

Životno ugrožen

Najteže je stradao 52-godišnji Darko M. kojem su geleri od bombe završili u glavi i trbuhu te u srijedu transportiran u KBC Zagreb gdje mu liječnici pokušavaju spasiti život. Prema informacijama iz KBC-a Zagreb, on je i dalje životno ugrožen, operiran mu je trbuh, glava još nije, a trenutno se nalazi na respiratoru. Rade se dodatne pretrage da se vidi kako će se stanje razvijati.

Komentari

Najnovije