Ponedjeljak, 6 travnja, 2020

POLICIJA OBJAVILA DETALJE LANČANOG SUDARA U KOJEM JE POGINUO ČOVJEK, A JOŠ 13 LJUDI JE ZAVRŠILO NA HITNOJ: Mladić (22) iz Splita uhićen

Uslijed zadobivenih ozljeda, vozač motocikla preminuo je na mjestu događaja, dok je 13 osoba lakše ozlijeđeno s mogućnošću prekvalifikacije (7 muškaraca, 4 žene, dvoje djece)

Jučer oko 14.50 sati na autocesti A-1, na 215 kilometru, Općina Lovinac, u smjeru Zagreba, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla. U sudaru je, osim motocikla njemačkih registarskih oznaka, sudjelovalo je šest osobnih automobila, a po prvim informacijama iz policije, nitko iz automobila nije teže ozlijeđen.

U nesreći je poginuo 41-godišnji njemački državljanin. 13 osoba je prevezeno u dvije bolnice.

Padala je tuča, a on izgubio nadzor nad vozilom

Policija je objavila detalje prometne nesreće te osnova sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, 22-godišnjak iz Splita je uhićen te će biti doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava će biti podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

On je, naime, upravljajući osobnim automobilom virovitičke registracijske oznake, dolaskom na navedeni kilometar gdje je padala gusta kiša sa solikom, izgubio nadzor nad upravljačem automobila uslijed čega lijevim bočnim dijelom automobila udara u zaustavljeni motocikl njemačke nacionalne oznake koji se nalazio na traci namijenjenoj za zaustavljanje vozila u kvaru i odbacuje 41-godišnjeg njemačkog državljanina vozača motocikla van kolnika.

Lančani sudar

Uslijed udara automobila u motocikl, vozilo je udarilo u stražnji dio osobnog automobila ogulinske registracijske oznake kojim je upravljao 59-godišnjak iz Ogulina, nakon čega se motocikl zaustavlja na kolniku i na njega nalijeće osobni automobil dubrovačke registracijske oznake kojim je upravljao 29-godišnjak iz Dubrovnika.

S obzirom da su se osobni automobili ogulinske i dubrovačke registracijske oznake zaustavili na kolniku, na iste je naletio osobni automobil slovenske nacionalne oznake kojim je upravljao 61-godišnji slovenski državljanin, piše danas.hr

Motociklist poginuo na mjestu događaja

Uslijed zadobivenih ozljeda, vozač motocikla preminuo je na mjestu događaja, dok je 13 osoba lakše ozlijeđeno s mogućnošću prekvalifikacije (7 muškaraca, 4 žene, dvoje djece).

Zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, 22-godišnjak iz Splita je uhićen te će biti doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava će biti podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Očevidom je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice iz Gospića, koja je izdala nalog za provođenje obdukcije preminulog.

Zbog obavljanja očevida promet je autocestom od čvora Maslenica do čvora Sveti Rok bio u prekidu od 15.15 do 2.30 sati, priopćila je policija.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> IGRAO SE U PARKU NA KOJI JE ’92. PALA GRANATA: ‘Okrvavljen sam gledao mrtvu 6-godišnju Sabinu kako leži kraj ljuljačke’
>>> MOĆNA GRDOSIJA STIŽE U SPLIT: U luku dolazi impresivni američki nosač aviona. Uvlači li se Hrvatska u tenzije između SAD-a i Rusije?
>>> DRŽAVA POTIČE UMIROVLJENIKE DA RADE SAMO DA BI IM OTELA NOVAC? Ovo što su napravili gospođi iz Zagreba je pretužno
>>> Nakon 13 godina riješena tajna najvećeg nogometnog skandala; Materazzi priznao čime je uvrijedio Zidanea
>>> (FOTO) TORCIDA OBILJEŽILA ‘BLJESAK’: Mahali zastavama HOS-a, orila se ‘Moja domovina’, osvanula i moćna poruka
Komentari

Komentari