Nedjelja, 12 srpnja, 2020

Policija u Njemačkoj moli pomoć građana: Poznajete li muškarca s fotografije

Policija u Frankfurtu je u četvrtak ujutro objavila fotorobot muškarca kojeg traže zbog brutalnog napada na 74-godišnju ženu.

Za sada nepoznati muškarac je još 16. lipnja ove godine, oko 17 sati napao ženu u jednom vrtu u frankfurtskoj ulici Offenbacher Landstraße i zadao joj ozljede opasne po život.

Policija je objavila fotorobot muškarca koji je napao 74-godišnju ženu. Foto: Policija Frankfurt

Kad je shvatio da starica nije sama, muškarac je pobjegao.  Policija ga do danas nije uspjela identificirati pa su objavili fotorobot i opis muškarca.Kako je navedeno u objavi na službenoj stranici policije, muškarac je 74-godišnjakinju napao bez ikakvog razloga.  Žena se nalazila u vrtu u društvu svoje 47-godišnje kćeri kad ju je muškarac drvenim predmetom počeo tući po glavi, prenosi fenix

Prema tom opisu muškarac ima oko 27 godina, i visok je oko 173 cm, normalne tjelesne građe. Ima crnu kosu, a bio je odjeven u ljubičasto-smeđu majicu.

Policija nije otkrila identitet ozlijeđene žene ali mole građane za bilo kakvu informaciju te napominju  kako se vjerojatno  radi o brutalnom nasilniku. Informacije se mogu javiti na broj telefona 06975510800


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> EMIGRACIJA ULAŽE U HRVATSKU: Jedan od najbogatijih Hrvata kupio još jednu Hrvatsku kompaniju

>>> OŠTRA PORUKA ZAPADU: ‘Rusija u Idlibu i drugdje u Siriji ubija i ubijat će teroriste’

>>> BOSANSKI ”HRVAT”: ‘Hrvatska nas pljačka! Vratite naš novac i ne dirajte naše resurse!’

Komentari

Komentari