Screenshot: YouTube

Policajac zaustavio ženu zbog prebrze vožnje, ali umjesto kazne, učinio je nešto izvanredno

Podijeli

Američki policajac zaustavio je ženu zbog prebrze vožnje, ali umjesto da joj je napisao kaznu, učinio je nešto izvanredno.

Kada je policajac Matthew Brakeman zaustavio ženu, upozorio ju je kako je vozila iznad ograničenja. Vozačica nije bila sretna jer je zaustavljena, pa je policajac nastavio neko vrijeme razgovarati s njom.

Na mjestu suvozača sjedila je njezina majka koju je hitno trebala odvesti u bolnici kod onkologa, budući da je imala rak.

Policajac se vratio u automobil kako bi sabrao misli te odlučio što učiniti. Znao je da treba učiniti nešto drugo, a ne napisati kaznu.

Prišao je automobilu s druge strane gdje je sjedila bolesna majka, te je upitao bi li htjela da se pomoli za nju, s čime se složila, pa su se zajedno pomolili.

Brakeman kaže da nakon tog susreta više nije imao kontakta sa ženom, ali njegova ljubaznost nije prošla nezapaženo. Vozačica je na Facebook stranici policijskog odjela ostavila poruku zahvale policajcu koji ih je blagoslovio te im pružio nadu.

“Moja majka je umrla od raka, i poznat mi je taj osjećaj.”, rekao je policajac. “Postoji slovo zakona, ali i  duh zakona. Ove posebne osobe mislim da nisu prekršili duh zakona, nego slovo zakona. Smatram da im je potrebna ljubav. Svima nam je potrebna.”, zaključio je ovaj milosrdni policajac.

Izvor: Novizivot.net

Komentari

Najnovije