Utorak, 25 veljače, 2020

Pogledajte zastrašujuću sličnost u izjavama HDZ-ovih načelnika o otkazivanju Škorinih koncerata

”Otkazano je više njih, sad točno… mislim da je jedan bio u Našicama, jedan u Rugvici, jedan koncert koji smo htjeli pokloniti gradu Imotskom zbog toga što su moji pokojni roditelji Imoćani, doslovce bez troškova”, rekao je danas Miroslav Škoro.

Gradonačelnik Imotskog Ivan Budalić kazao je o tome:

”Miroslav Škoro je u naš i svoj grad dobrodošao, ali od njegovog tima očekujemo da takve stvari najavi unaprijed i na vrijeme te da poštuju proceduru. Na kraju, kako će tko kombinirati svoje umjetničke gaže i političke ambicije, stvar je svačije osobne savjesti. Grad Imotski u to se nije i neće se miješati”.

Vrlo je sličan odgovor načelnika Općine Rugvica Mate Čička:

”Miroslav Škoro je nakon načelnog dogovora s općinom od pjevača i glazbenika postao političar i objavio svoju kandidaturu za predsjednika RH. Općina Rugvica ni jednom političaru do sad nije plaćala njegov javni nastup, pa neće ni Miroslavu Škoru, dok je kao zabavljač više nego dobrodošao. Kako će tko kombinirati svoje umjetničke gaže i političke ambicije, stvar je svačije osobne savjesti te se Općina Rugvica u to neće miješati”.

Upada u oči frapantna sličnost u odgovorima HDZ-ovih (grado)načelnika, prenosi dnevnik.hr.

Podsjetimo, iako su bili unaprijed dogovoreni, glazbeniku i predsjedničkom kandidatu otkazana su četiri koncerta, prenosi RTL. I to sve u HDZ-ovim utvrdama.

Iz HDZ-a kažu da odbacuju podmetanja o nekom tobožnjem naputku vezanom za Škorine nastupe. Poručuju da su već navikli da se njima služe konkurenti koji očito nemaju suvislijeg sadržaja te da valjda smatraju da su gradovi i općine dužni financirati njihove predizborne skupove.

Komentari

Komentari