Utorak, 26 svibnja, 2020

POGLEDAJTE NA KOJEM PITANJU: Tarik joj pomagao, ali nije išlo: Gorana ‘pala’ na 1.000 kuna…

U trećoj epizodi kviza ‘Tko želi biti milijunaš?’ predstavljeno je šest novih kandidata. Tako su u studio stigli: Matea Bračić iz Šibenika, Gorana Tuškan iz Rijeke, Luka Markasović iz Vinkovaca, Anđelko Brezovnjački iz Zagreba, Ružica Vukelić iz Zagreba te Bernard Pavičin iz Splita.

Prvi zadatak koji je odlučio tko će prvi imati šansu osvojiti novce bio je poredati stihove prve strofe ‘Lijepe naše’ počevši od onog koji se pjeva prvi. Najbrži prst imala je mlada studentica 6. godine medicine Matea Bračić (23) iz Šibenika.

foto: HRT

Zapela je na pitanju ‘Čime su uokvireni rubovi krova na Dalijevu muzeju u rodnom Figuerasu? Džoker zovi bio je njen otac koji je rekao kako misli da je točan odgovor onaj pod slovom D, ali i napomenuo kako nije siguran. Matea mu je zahvalila i odlučila pitati i publiku. Oni su joj rekli kako je točan odgovor ‘jajima’ pod slovom B. Poslušala ih je i tako osvojila 8 tisuća kuna.

Deveto pitanje bilo je ‘Koja je vrsta tjestenine izgledom najsličnija špagetima?’, a Matea je bez problema odgovorila da je točan odgovor ‘linguine’.

foto: HRT

‘Pala’ je na pitanju za koje je Tarik pretpostavljao da će znati. Umjesto da je odgovorila da je biolog i nobelovac Peter Medawar opisao virus kao ‘komadić loših vijesti umotanih u protein’, Matea je rekla da je to prion i kući otišla s 32.000 kuna.

foto: HRT

Iduća je u vruću stolicu kod Tarika Filipovića (47) sjela Gorana Tuškan iz Rijeke. Bez problema je prešla prvi prag i osvojila tisuću kuna. Na jednom pitanju pomogao joj je i Tarik. Htjela je iskoristiti džoker ‘pola pola’, ali voditelj joj je rekao da još jednom pročita pitanje i ‘izvukla’ se iskorištenog džokera.

foto: HRT

Ipak, nakon puno premišljala odlučila je pitati publiku pitanje ‘U koji se od ovih koktela miješa najviše vrsta alkoholnih pića?’. Publika joj je odgovorila ‘Long Island Iced Tea’, ali Gorana nije bila sigurna hoće li to reći kao svoj konačan odgovor. Na kraju ih je poslušala i bili su u pravu te je osvojila 16 tisuća kuna. Zapela je na pitanju ‘Kojem je gradu internetski slogan Dom u srcu Hrvatske?’.

foto: HRT

Iskoristila je ‘pola pola’, nazvala džokera koji nije znao odgovoriti na pitanje pa je Gorana pogađala i rekla Otočac. Točan odgovor bio je Ogulin i tako je osvojila samo tisuću kuna.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> SVI OVO DIJELE, PRAVAŠ ŠOKIRAO: ”Diana Budisavljević surađivala je s četnicima”
>>> KOJE IZNENAĐENJE: Policajac koji je jutros nožem zaklao trojicu kolega i jednu ženu je nedavno prešao na islam
>>> “ČETNICI SEVER”: Vukovarac zadržan na granici zbog četničke majice
>>> HVIDRA oštro odgovorila Mrsiću! Spustili mu kao nikad dosad
Komentari

Komentari