snimka zaslona - Nacionalni stožer civilne zaštite

Počinje otvaranje Hrvatske? Iz Stožera objavili super vijest, evo koje se sve stvari vraćaju

Podijeli

Dogovoreno je i da će se Sa(n)jam knjige održati početkom lipnja, da će Vinistra biti sredinom lipnja, a u srpnju i Pulski filmski festival

Načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac rekao je u utorak da je epidemiološka situacija takva da će se u Istri uskoro moći planirati i pojedine manifestacije, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

“Trend je dobar, epidemiološka situacija u Istri ja takva da će se se uskoro moći planirati i pojedine manifestacije, uz naravno pridržavanje svih epidemioloških mjera”, istaknuo je Kozlevac. Rekao je i da su svaki dan u komunikaciji s organizatorima raznih manifestacija.

Održat će se i ATP turnir u Umagu

Tako je, kaže Kozlevac, dogovoreno da će se Sa(n)jam knjige održati početkom lipnja, da će Vinistra biti sredinom lipnja, u srpnju i Pulski filmski festival, a kako stvari stoje, održat će se i ATP teniski turnir u Umagu.  Međutim, dodao je, kakav će biti epidemiološki okvir, to će se još vidjeti i definirati.

U Istri je u utorak potvrđeno troje novozaraženih u posljednja 24 sata nakon što je ispitano 557 uzoraka briseva na covid-19, dok su u pulskoj bolnici umrle dvije covid pozitivne osobe, izvijestio je istarski Stožer Civilne zaštite.  U međuvremenu, od jučer oporavilo se osam osoba, dok je u mjerama samoizolacije 1567 osoba.

U pulskoj Općoj bolnici na Odjelu za infektologiju na liječenju su 53 osobe, od toga je šest osoba u respiracijskom centru. Nažalost, u protekla 24 sata u bolnici su umrle dvije COVID-19 pozitivne osobe, 1931. i 1935. godište, s pridruženim kroničnim bolestima.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> TOMAŠEVIĆ SE PREDOMISLIO? Najavio čistke u Zagrebu, tko će sve ostati bez posla?
>>> GOVOR MRŽNJE ILI…? Procijeniti sami! “S pristalicama Škore se ne želim ni naći u istom tramvaju”
>>> SRPSKA MAFIJA radila ćevape od ubijenih ljudi, i jeli ih sa senfom i lukom!
>>> Hamas raketama probio Željeznu kupolu od 2,5 milijardi dolara
Komentari

Najnovije