Ponedjeljak, 21 rujna, 2020

POČEO LOV U HDZU: Penava priznao, da bio sam član Viber grupe

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava u intervjuu za Media Sevis osvrnuo se i na takozvanu Whatsapp i Viber aferu, odnosno objavljivanje poruka iz tih grupa u kojima su neki članovi HDZ-a širili govor mržnje i upućivali oštre kritike na čelne ljude stranke.

Sam Penava priznaje da je bio član jedne Viber grupe. “Moram reći da sam obrisao nakon dva-tri dana kada sam ustanovio da ne mogu pratiti te poruke i da me to usporava u radu, da ću previdjeti nešto što mi je bitno za djelovanje Vukovara, to jest s terena. Tako da sam odabrao onu opciju leave and delete”, kazao je on u intervjuu.

Na pitanje treba li takve članove stranka sankcionirati, što će HDZ izgledno i napraviti, odgovorio je: “Budući da sam i sam vrlo često u takvoj situaciji, mislim da je stvar trenutka, težine teme i problematike koja se komunicira, a s druge strane i pozadine zbog čega to komunicirate. To je vrlo nezahvalno i trebalo bi usporediti slučaj do slušaja i vidjeti o čemu je bilo riječ. Naravno ako pozivate na lišavanja slobode i fizičke obračune, tome nema apsolutno mjesta na bilo kakvim društvenim mrežama”.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> More izbacilo gotovo tonu kokaina: Plaže preplavili paketi vrijednosti 60 milijuna eura
>>> Otkriveno zbog koga je Niko Kovač dobio otkaz u Bayernu; ovo su igrači koji su ga otjerali iz kluba
>>> PENAVA: Ne možemo graditi odnose s četnicima jer nas mrze i ne žele da postojimo
>>> (VIDEO) Pogledajte kako je igrač Dinama “otpilio” novinara Indexa! “Indexu ne dajem ništa”
Komentari

Komentari