Subota, 8 kolovoza, 2020

PLENKOVIĆ RAZBJESNIO HDZOVCE: Nazivaju ga izdajnikom i jugoudbaškim sinom

HDZ je na svom službenom Facebooku jučer objavio da kreću u donošenje Istanbulske konvencije, a HDZ-ovci su na to naprosto podivljali.

”Istanbulska konvencija u iduća dva tjedna na sjednici Vlade RH!” stoji u naslovu HDZ-ove objave.

”Predsjednik Vlada Republike Hrvatske i HDZ-a Andrej Plenković u uvodnom se dijelu (sjednice vlade op.a.) osvrnuo na ratifikaciju Konvencije o zaštiti žena od nasilja i nasilja u obitelji (tzv. Istanbulska konvencija). Istaknuo je da je u ovoj Vladi najveći broj žena od neovisnosti Republike Hrvatske. Naglasio je da je pri kraju procedura za upućivanje Istanbulske konvencije Vijeća Europe na sjednicu Vlade te da ćemo u jednoj racionalnoj raspravi pronaći najbolja rješenja i mehanizme koji postoje u Konvenciji te podignuti razinu zaštite prava žena i zaštite od nasilja u obitelji”, još piše u objavi HDZ-a.

Predsjednik Vlada Republike Hrvatske i HDZ-a Andrej Plenković u uvodnom se dijelu osvrnuo na ratifikaciju Konvencije o…

Posted by HDZ – Hrvatska demokratska zajednica on 8. ožujka 2018

No HDZ-ovim fanovima na Fejsu to se, najblaže rečeno, nije nimalo svidjelo.

“Dižemo ruke od HDZ-a”

”Štitim cijeli HDZ-e svojim komentarima i zbog toga dobivam bezbroj uvreda i nema veze jer vi zastupate moj svjetonazor. Ako se ratificira Istanbulska konvencija vi više ne zastupate moj svjetonazor niti moje obitelji i mi dižemo ruke od HDZ-ea. Vi odlazite previše ulijevo”, napisala je jedna HDZ-ovka u komentaru inače punom tipfelera i pravopisnih pogrešaka. No da je dobro pogodila opće raspoloženje glasača HDZ-a potvrđuje broj lajkova, njih gotovo 50.

”Možda je i tako najbolje, neka maske padnu do kraja. Ionako imamo sivi SDP na vlasti koji se održava davanjem privilegija manjinskim srbima i stranci oligarhijskim foteljaša (stranka ima više direktora nego članova) a sve na uštrb tihe domoljubne većine koja nosi društvo i Državu. Ako predlože Istanbulsku konvenciju. svaki domoljuban Hrvat demokršćanin više ne može glasovati za HDZ jer se to direktno kosi sa svjetonazorom. A on se ipak kod normalnih ljudi ne može mijenjati kao čarape nego je jednom za svagda!”, poručuje drugi HDZ-ovac.

”Ako ovo prođe, kao član više neću dati glas HDZ u, a za sad čekam i viditi ću onda moj premijeru možeš odmah sa SDP om u veliku koaliciju”, ”Za mene i moje HDZ više neće biti opcija ako se ovo potpise”, još su neka mišljenja glasača vladajuće stranke.

“To će vam biti politička smrt”

HDZ-ovci su uvjereni da Istanbulska konvencija nema veze sa zaštitom žena, nego s rodnom ideologijom, a HDZ-u poručuju da će im, ako ratificiraju Konvenciju, to biti politička smrt. Neki od njih zazivaju referendum o Istanbulskoj konvenciji.

Plenkovića nazivaju izdajnikom i jugoudbaškim sinom

Neki HDZ-ovci na Facebooku su prozvali premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i za njega nisu birali riječi.

”Plenki jasno i kratko idi u 3pm IZDAJNIČE”, ”Plenković jugo udbaški sin”, može se pročitati u komentarima.

Komentari

Komentari