Vukovar, 17.11.2020. - Predsjednik Vlade Andrej Plenković položio vijenac kod spomenika poginulim i nestalim zaposlenicima Borova d.d. u Domovinskom ratu i sastao se s predstavnicima Uprave Borova d.d. Na fotografiji Andrej Plenković (C). foto HINA/ ml

PLENKOVIĆ ODLUČIO: Evo tko će ga mijenjati u slučaju da ne bude u stanju voditi vladu!

Podijeli

Predsjednik Vlade Andrej Plenković odredio je tko će ga mijenjati u slučaju spriječenosti budući da Plenković u ovom mandatu nije odredio prvog potpredsjednika Vlade.

“Predsjednik Vlade odredio je potpredsjednika Tomu Medveda da ga mijenja u slučaju spriječenosti, no zasad za time nema potrebe. Vlada najnormalnije funkcionira, a predsjednik Vlade osjeća se dobro i obavlja sve aktivnosti i obveze od kuće”, poručio je glasnogovornik Vlade.

Podsjetimo, u ponedjeljak je objavljeno kako je premijer Andrej Plenković pozitivan je na koronavirus.

“Slijedom preporuka epidemiologa, predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je u ponedjeljak ponovno testiranje na prisutnost koronavirusa te mu je nalaz pozitivan. Predsjedniku Vlade ranije je određena epidemiološka mjera samoizolacije te mu se sada određuje mjera izolacije u trajanju od 10 dana”, priopćeno je u ponedjeljak iz Vlade.

Komentari

Najnovije