Nedjelja, 9 kolovoza, 2020

PITANJE KOJE SVE ZANIMA: Thompson odgovorio bi li glasovao za Škoru kao predsjednika

Apsolutna zvijezda današnjega Hoda za život u Zagrebu bio je Marko Perković Thompson koji je mini koncertom podupro skup. Poručio je da su hodali za život koji je temelj ljubavi.

U intervju Thompson je za RTL otkrio kako gleda na pravo na pobačaj i što kaže o mogućoj predsjedničkoj kandidaturi kolege Miroslava Škore.

“Svake godine ja i moja obitelj hodamo za život i ove godine su me organizatori pozvali. Oduševljen sam pozivom i drago mi je što mogu malo pridonijeti. Ujedno, i moje pjesme su na jedan način životne”, rekao je pjevač.

Miroslav Škoro rekao da postoji šansa da ide u predsjedničku kampanju.

“Joj… Ne znam hoće li on ići ni što se događa, nisam baš informiran. Ne znam, ne znam o čemu se radi, volio bih malo to sve… Preozbiljna je stvar politika i bavljenje politikom, ali vidjet ćemo što se događa”, kaže Perković.

“Čovjek mora znati gdje su mu granice, dakle, svi smo mi ograničeni. Budimo ono za što imamo dara. Ja sam glazbenik i osjećam da imam poziv biti glazbenik i po meni je to blagoslov Božji. Ne bih išao u područja u kojima se ne snalazim dobro”, rekao je Thompson.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Mesić pljunuo na hrvatske branitelje? Pogledajte kakva sablasna poruka iz Kumrovca
>>> Mate Rimac postao najbogatiji Hrvat, nećete vjerovati što je tome razlog!
>>> ZAKON PREDVIĐA DO TRI GODINE ZATVORA: Zaustavi li vas policija, jedno je strogo zabranjeno
>>> PATER IKE MANDURIĆ: Nemojte rasipati glasove, dajući ih HDZu, oni neće prijeći ni prag…
Komentari

Komentari