foto: Instagrama, Lilia Sudakova

Pijan došao kući s ljubavnicom i zatražio od žene da im spremi večeru – evo što mu se dogodilo!

Podijeli

Ruskom top modelu, Lilii Sudakovoj (26) prijeti zatvorska kazna od čak 15 godina zatvora nakon što je nožem nasmrt izbola muža koji je u njihovu kuću doveo ljubavnicu i tražio da im skuha večeru, prenosi Mail Online.

Mediji prenose da je muž ruske manekenke, Sergey Popov (28) te večeri u pijanom stanju u kuću doveo ženu koju je upoznao u obližnjem baru te tražio od Sudakove da za njega i ljubavnicu pripremi večeru. Sudakova je tada u bijesu nožem izbola muža i odmah pozvala policiju, no za njenog muža je već bilo prekasno.

Majka Lilie, Irena Sudakova (48) policiji tvrdi da se situacija nije odvila ovako te da je njezina kćer posegla za nožem u samoobrani. Otkrila je kako je njezina kćer godinama žrtva obiteljskog nasilja te da je ovo samo jedan od incidenata koji joj je Popov priredio.

– Moj je zet bio alkoholičar i nasilnik. Iako je glasio kao kompjuterski genij i uživao u povlaštenoj tituli, nije bio dobar čovjek. Više sam puta svjedočila njegovoj agresivnosti – ispričala je Irena Sudakova.

Stilistica Karolina Pavlovskaya potvrdila je majčine tvrdnje i stala u obranu Lilie.

– Ona je prelijepa djevojka, no čovjek lako može osjetiti neku prazninu koju nosi iznutra – rekla je Lilina prijateljica.

Irena Sudakova ispričala je policiji kako je njezin zet došao kući pijan i naredio njezinoj kćeri da skuha večeru za njega i nepoznatu ženu.

– Nakon što joj je naredio što da radi, sklonio se od nje, ali se vratio dok je ona sjeckala povrće za salatu. Počupao ju je za kosu i udario u noge. U tom se trenutku Lilia pokušala obraniti i slučajno ga ubola nožem. Moja je kćerka ovdje žrtva, ovo je bila samoobrana – dodala je žrtvina majka.

Nakon dolaska policije na mjesto zločina Lilia Sudakova priznala je da je to učinila iz bijesa i ljubomore, no kasnije je to negirala i branila se da je sve to bila samoobrana.

Ako ju osude za ubojstvo, Sudakova bi mogla dobiti 15 godina u zatvoru u Rusiji.

Ova se ruska manekenka proslavila na raznim naslovnicama najpoznatijeg modnog časopisa Vogue te je često pozirala i za modnih časopise u Kini, Italiji i Japanu.

Također, zaštitno je lice najpoznatijeg brenda ruske odjeće. Poznata je po svojoj prirodnoj narančastoj kosi i svijetlom tenu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> ZNATE LI KOLIKO BI HRVATA CINKALO SUSJEDE ZBOG OKUPLJANJA? Evo rezultata ankete!
>>> Kupujete božićno drvce? Smijete, ali stožer ima jedan uvjet…
>>> BEROŠ: “Razmišljamo o zatvaranju šoping centara. Nitko me nije obavijestio da je pacijent preminuo u Areni”
>>> FACEBOOK KREĆE U CENZURU: Blokirat će sve “lažne i neutemeljene” tvrdnje o cjepivu
Komentari

Najnovije