Ponedjeljak, 30 studenoga, 2020

PETERNEL O INCIDENTU: ‘’IZREŽIRANA PREDSTAVA DA BI PLENKOVIĆ ISPAO DOMOLJUB”

Obilježavanje 25. obljetnice  vojno-redarstvene operacije Bljesak obilježio je incident kad je prije same ceromonije mjesto događaja napustio predsjednik Republike Zoran Milanović  zbog ustaškog napisa “Za dom spremni” na majicama nekih okupljenih, što smatra gaženjem žrtava i sjećanja na ovaj događaj. Cijelu situaciju ocijenio je provokacijom.

Za komentar svega je redakcija Dnevno.hr zamolila političkog analitičara i kolumnista tog portala Igora Peternela. U izjavi je kratko kazao kako je sve ovo zapravo predstava za javnost.

“Milanović je reagirao kako je reagirao, tu se odmah pojavljuju Plenković i Jandroković i drži mu lekcije o domoljublju, izigravajaći i sami velike domoljube, a sve to ide apsolutno u prilog premijeru Plenkoviću”, oštro je komentirao Peternel. “Sve skupa je vrlo žalosno jer se za predizborne svrhe koristi ova velika obljetnica, hrvatska pobjeda i branitelji. Samo ne znam da li je i Milanović svjesno sudjelovao u svemu tome ili je jednostavno nasjeo na sve to, poručio je Peternel.

(FOTO) MILANOVIĆ DEMONSTRATIVNO NAPUSTIO OBILJEŽAVANJE BLJESKA: “Ja u tome neću sudjelovati….”

 

HEBRANG ZA “DNEVNO”: Milanović kipti od mržnje! Ovo je kletva hrvatskih heroja

 

NIJE SUDJELOVAO NI 95.: “Ni ubuduće neću sudjelovati komemoracijama ako bude ustaških obilježja”

 

 

Komentari

Komentari