Petak, 24 siječnja, 2020

Pervan otkrio kako je reagirao kada je vidio da mu kći nosi majicu s ‘dva tipa s rogovima’

Razgovarajući o svetosti, Pervan je rekao kako je teško posvetiti se drugima, živjeti život za druge. Vlašić ga je upitala kako tu svetost živi u svojoj obitelji.

“Radim na svetosti”, istaknuo je Pervan: “Radim s četiri cure, kćerkama i ženom. Volim svoju ženu s kojom živim 30 godina”.

Blanka Vlašić je rekla kako su napasti prisutne svaki dan. Na to se nadovezao Pervan navodeći jedan primjer iz svoje obitelji.

“Moja kći je kupila novu majicu – bend Led Zepellin. Na njoj se nalaze dva crna tipa s rogovima upletena nekako da se jedva vidjelo. Upitao sam je: ‘Ljubavi, vidiš li ti što ti se nalazi na majici?’ Ona pogleda, ode i baci je u kontejner. Znači, sa zlom ne smiješ imati ni najmanjeg dodira u simbolima”, posvjedočio je Pervan.

Vlašić je rekla kako 90 posto djece to ne bi učinilo, na što je Pervan rekao: “Važan je razgovor s djecom. Djeca su sveta. Glavna borba u svemiru je za mlade.”

Pervan je istaknuo kako puno razgovaraju u obitelji. “Kad su moje kćeri bile mlađe, dolaskom u njihovu sobu, vidio sam kako se sve tri mole. Nisam ja njih na to tjerao. Same su prionule uz ljubav i tako ‘naoružane’ krenule u svijet.”

Važno je postavljati si pitanja u životu. Odgovori nas samo zaustavljaju, istaknuo je Pervan, piše Hrvatska katolička mreža.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> MIŠIĆI, KALAŠNJIKOVI, DROGA I DŽIPOVI: Registrirani su kao ‘udruga za borilačke sportove’, a zapravo se radi o bandi povezanoj s mafijom
>>> Đoković o rodbini iz Hrvatske i podršci hrvatskoj reprezentaciji
>>> Antifašisti iz četiriju zemalja traže od Beča da zabrani “neonacistički skup” u Bleiburgu
>>> Pelješki most: Kinezi postavili sve pilone 12 dana prije roka, za pristupne ceste se još ne zna tko će ih graditi
>>> SIN ČETNIČKOG ZLIKOVCA NAJAVLJUJE RAT! ‘Protivnik mi je Hrvat, kud ćeš bolje… Nokautirat ću ga usred Beograda!’
Komentari

Komentari