Petak, 24 siječnja, 2020

Pernar se posvađao s djecom poginulih srpskih boraca. Pogledajte snimku

Jedan od prisutnih u publici, Branislav Šušljak, Pernara je podsjetio na to što je govorio o stvaranju Republike Srpske.

“Ja ću vas pitati pitanje da budete sami sebi iskreni. Zašto je 150.000 sarajevskih Srba napustilo svoje domove?” pitao ga je Pernar.

“Ja ću vas pitati zašto je stotine hiljada Srba prognano s područja Hrvatske? Spominjete Radovana Karadžića i Ratka Mladića, jeste li spomenuli Franju Tuđmana kada je rekao da će Srbi biti statistička greška i da će nestati s područja Hrvatske? To niste spomenuli”, pitao ga je muškarac.

“Je li Hrvatska genocidna tvorevina nastala na ubojstvu i klanju toliko tisuća Srba iz Hrvatske i je li posljednji rat bio vođen idejom o NDH?” pitao ga je muškarac.

“Kada bi jedan Srbin rekao da je Hrvatska genocidna i da dođe u Zagreb, Split, Rijeku, kako bi prošao?” rekao je muškarac koji je pozvao prisutne da napuste predavanje.

“Vi ste neinformirani i ne znate tko je Ivan Pernar”, dobacio mu je netko. Muškarac je izašao, a za njim je otišlo nekoliko ljudi.

“Legitimno je pravo svakog čovjeka da izrazi nezadovoljstvo”, rekao je Pernar.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Umirovljenika upitali strahuje li od gripe, njegov odgovor postao apsolutni hit!
>>> (VIDEO) Skandal je ipak izbjegnut, ali ostao je gorak okus; kako se to ponašaju prema hrvatskim rukometašima?
>>> OTKRIVENA TAJNA DALIJE OREŠKOVIĆ!? Tajno se sastala sa poznatim ljevičarom
>>> Šta se uzrujavate? U nedjelju od 2 do 3 sata isključite tv iz zida
Komentari

Komentari