Foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Pavičić Vukičević: Sljedeći tjedan odluka o kandidaturi za gradonačelnicu

Podijeli

Obnašateljica dužnosti zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević u subotu je za velik broj kandidata za gradonačelnika Zagreba među kojima je i čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro rekla da su “u izbornoj utrci svi dobrodošli, a građani će odabrati najbolje”, javlja televizija N1.

“U izbornoj utrci svi su dobrodošli jer svatko će sasvim sigurno donijeti svoju kvalitetu i svoje programe, a građani će odabrati najbolje kao i uvijek do sada”, rekla je Pavičić Vukičević.

Novinari su ju i danas pitali je li se odlučila za svoju kandidaturu, hoće li se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, a ona je ponovila da će se o tome idući tjedan razgovarati u njezinoj stranci Bandić Milan 365 – Stranci rada i solidarnosti (BM 365), javlja televizija N1.

“Idući tjedan ćemo održati određene sastanke stranačkih tijela i bit ćete doista o svemu obaviješteni na vrijeme”, istaknula je Pavičić Vukičević.

Na pitanje postoji li možda mogućnost da podrže kandidata neke druge stranke, je li to opcija, Pavičić Vukičević rekla je da je odgovor isti.

“Odgovor je isti. Idući tjedan, stranački sastanci, dogovor na tijelima stranke i sasvim sigurno na vrijeme i kvalitetna informacija predstavnicima medija”, poručila je Pavičić Vukičević u parku u Ukrajinskoj ulici u Novom Zagrebu gdje je posadila stablo japanske trešnje i time se pridružila akciji sadnje stabala “Tjedan kolektivne sadnje stabala u Hrvatskoj 2021.” koju organizira Udruga “Zasadi stablo, ne budi panj”.

Komentari

Najnovije