Ponedjeljak, 25 svibnja, 2020

Pauk o zabrani Torcida kupa na Braču: Ovakve zabrane javnog djelovanja se ne bi posramio ni Staljinov SSSR

Evo što je rekao Pauk

Splitski gradski vijećnik Martin Pauk na Facebooku je komentirao odluku Ivane Marković, supetarske gradonačelnice o zabrani torcida kupa u Supetru:

Nakon odbijanja donacije grada za pokroviteljstvo komemoracije na Bleiburgu, SDP-ova gradonačelnica Supetra ponovo briljira.

Dakle, u četiri ujutro ispred lokala ili na cesti se potuku adolescenti, a kao odgovor na to ona zabranjuje Torcida kup koji je završio oko 22-23h na potpuno drugoj lokaciji ??
Pa ovakve zabrane javnog djelovanja se ne bi posramio ni Staljinov SSSR. Genijalno.

Što je sljedeće, provjera svjedodžbi i zdravstvenih kartona sudionika tučnjave, a nakon toga, slijedeći ovu logiku – zatvaraju se osnovne škole koje su pohađali, ambulante njihovih obiteljskih liječnika i ukida se štekat kafiću u kojem piju kavu?

Postavlja se još jedno pitanje – što mislite, bi li vrla gradonačelnica Supetra ovako oštro reagirala da u tučnjavi deblji kraj nisu izvukli Srbi, nego netko domaći? Odnosno – je li ovo prva tučnjava uopće na Braču otkad gospođa vrši dužnost gradonačelnice? Očito da jest, jer prema svemu viđenom gradonačelnica odmah zatvara danas turnire, možda sutra kafiće, a preksutra restorane koje su prethodno posjetili sudionici tučnjave.

Obzirom da tih zatvaranja dosad nije bilo, postoje samo dvije mogućnosti – ili je ovo prva tučnjava uopće u Supetru u mandatu gradonačelnice, ili se ukidaju javna događanja samo kad se netko dirne u nečiju omiljenu, vladajuću nacionalnu manjinu.

Zaključak nije teško izvući.

Dakle, da ponovimo gradivo, ne podržavamo nikakvo fizičko nasilje, niti je ono tema ove objave.
Isto tako, ne podržavamo i osuđujemo samovolju iskazanu ovakvim djetinjastim, neargumentiranim i neopravdanim zabranjivanjem turnira od strane SDP-ovaca.

Jasno je kao dan kome smeta Torcida zbog svojih domoljubnih i državotvornih stavova.
Isto tako je jasno da su pojedinci još uvijek u mentalnom stadiju u kojem još uvijek priznaju samo vlast i sud partije, i kako je partija jedina koja može nešto dozvoliti ili zabraniti, pa tako i Torcida kup koji nema veze s napadom.

Neka umjesto Torcida kupa organiziraju turnir Bratstva i jedinstva – valjda će im tada duša biti na mjestu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> THOMPSON UZVRATIO PUPOVCU: “Tvoju stranku osnovao je osuđeni ratni zločinac!”
>>> DETALJI NESREĆE KOD SLAVONSKOG BRODA: 44-godišnjak poginuo, tri osobe ozlijeđene
>>> DRAMATIČNA NAJAVA: Privatna ruska vojska Wagner upada na Kosovo! Putin odobrio ‘akciju oslobađanja’?
>>> (VIDEO) Dačić u Vijeću sigurnosti izvrijeđao šeficu delegacije Kosova: ‘Ajde bre… Glupi ste koliko ste teški’
Komentari

Komentari