Srijeda, 3 lipnja, 2020

Pater Ike Eltonu Johnu: ‘Pozvao bih te da se pokloniš spomeniku hrvatskom vojniku, ali mi toga zbog komunističkih izdajica u vlasti, nemamo’

Elton John napao Rusiju. Riječima“, ističe pater Ike Mandurić komentirajući napad na Rusiju i istočnu Europu pjevača Eltona Johna s međunarodne konferencije o SIDA-i u Amsterdamu.

“Nego, idi ti lijepo i pokloni se pred prvim koji nađeš spomenikom američkom vojniku koji je za tebe i tvoj klavir umro. Usput, rado bih te pozvao da se pokloniš nekom spomeniku hrvatskom vojniku. Ali mi ti toga, na žalost, zbog komunističkih izdajica u vlasti, nemamo.”, poručuje pater Ike Mandurić, čiju objavu prenosimo u cijelosti:

“Elton John napao Rusiju. Riječima.
Inače Elton je antimilitarist.
Baš me zanima kako bi on branio demilitariziranu Ameriku od aviona, bombi i raketa, ruskih?
Riječima?
Ili možda klavirom?
E moj John!
Nego, idi ti lijepo i pokloni se pred prvim koji nađeš spomenikom američkom vojniku koji je za tebe i tvoj klavir umro.
Usput, rado bih te pozvao da se pokloniš nekom spomeniku hrvatskom vojniku. Ali mi ti toga, na žalost, zbog komunističkih izdajica u vlasti, nemamo.
Zato, John, čim prije, kad se odmakneš od klavira, nađi neki spomenik …
i klekni načas…
To će ti biti životno djelo.”

Elton John napao Rusiju. Rijecima.
Inace Elton je antimilitarist.
Bas me zanima kako bi on branio demilitariziranu…

Objavljuje Ivan Ike ManduricSrijeda, 25. srpnja 2018.

Podsjetimo, britanski pjevač Elton John u utorak je napao Rusiju i istočnu Europu optuživši ih za “diskriminaciju homoseksualaca”, drugog dana međunarodne konferencije o SIDA-i u Amsterdamu.

Elton John, u “braku” je sa svojim partnerom Davidom Furnishem i u javnim svojim javnim istupima zagovara takozvana lezbijska, homoseksualna i transrodna prava. Dvoje njihove djece dobili su surogat majčinstvom od žene koja im je prodala svoje jajne stanice, koje su oplođene u laboratoriju, koja je iznijela trudnoću te mu za novčanu naknadu prodala djecu. Prije nekoliko godina, Eltona Johna njegov je bivši tjelohranitelj optužio za seksualno uznemiravanje.

Komentari

Komentari