‘Pala’ hrvatska mama iz pakla: Naplaćivala je gole snimke kćeri (10), detalji su mučni

Podijeli

Kako stoji u optužnici, sumnja se da je Zdravko u svibnju i studenome 2019. godine, s ciljem zadovoljenja spolnog nagona, preko različitih Facebook profila tražio Ivanu da pošalje fotografiju i videosnimku 10-godišnje kćeri bez odjeće

Višegodišnja zatvorska kazna prijeti 38-godišnjoj Ivani i 55-godišnjem Zdravku zbog počinjenja sedam teških kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

Kako piše Danica.hr, Županijsko državno odvjetništvo je ovih dana protiv njih podignulo optužnicu te im za svako od sedam kaznenih djela prijeti do 15 godina zatvorske kazne.

“Tereti ih se da su od svibnja do studenoga 2019. godine u jednom mjestu i jednom gradu počinili navedena kaznena djela na štetu djeteta. Državno odvjetništvo predložilo je produljenje mjera opreza protiv 55-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela”, naveli su tužitelji.

Inače, oboje optuženih su iz središnje Hrvatske.

Majka slala obnažene fotografije djeteta preko Facebooka

Kako stoji u optužnici, sumnja se da je Zdravko u svibnju i studenome 2019. godine, s ciljem zadovoljenja spolnog nagona, preko različitih Facebook profila tražio Ivanu da pošalje fotografiju i videosnimku 10-godišnje kćeri bez odjeće. Navodi se da mu je Ivana doista preko poruka na Facebooku poslala fotografiju i video “na kojima su bili vidljivi obnaženi intimni dijelovi tijela djeteta”. Time su počinjena kaznena djela iskorištavanja djece za pornografiju.

DORH je zatražio međunarodnu pravnu pomoć SAD-a te su tražili Facebook pribavljanje identifikacijskih podataka i cjelokupan sadržaj komunikacije između profila koje su koristili Zdravko i Ivana, piše Danica.hr. Bilo je važno da Facebook omogući uvid u profil Ivane i Zdravka u svrhu okončavanja istrage u tom predmetu i podizanja optužnice ili odbacivanju prijava.

Na kraju je izgleda Facebook odgovorio na taj zahtjev pa se ispostavilo kako postoji više snimki gole 10-godišnje djevojčice, a ne samo jedna. Sumnja se da je majka djevojčice Zdravku naplaćivala te snimke.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> Imali ste koronu? Objavili vijest koja će razveseliti tisuće i tisuće ljudi
>>> Roditelji ubili kćerkicu (2) jer je napunila pelenu, mučili je u kipućoj kupki
>>> OPREZ: Dala kćer u autoškolu, uslijedio šok – Ovo bi se lako moglo dogoditi i vama!
>>> TO SMO ČEKALI: Ovo su 3 mjere koje vjerojatno popuštaju od 1. ožujka, pogledajte što nas čeka
>>> Stiže lova na račune: Neki će dobiti i do 20.000 kn, provjerite jeste li među njima
Komentari

Najnovije