PADATI ĆE SNIJEG: Dunja Mazzocco Drvar objavila kada se može očekivati u Hrvatskoj

Podijeli

‘Poštovana sveta Kato, vaša je pošiljka ukrcana u krivo dostavno vozilo i u ovom trenutku nalazi se negdje između Bergena i Tomstada. Dolazak u Hrvatsku očekuje se u roku od tjedan dana’

Danas se slavi blagdan Svete Katarine, na datum kada se u narodu smatralo da neslužbeno počinje zima, zbog čega je postala poznata uzrečica “Sveta Kata, snijeg na vrata!”. Međutim, RTL-ova meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar povrdila je danas na Facebooku da danas od snijega neće biti ništa, ali da bi trebao doći u Hrvatsku idući tjedan.

“Poštovana sveta Kato, vaša je pošiljka ukrcana u krivo dostavno vozilo i u ovom trenutku nalazi se negdje između Bergena i Tomstada. Dolazak u Hrvatsku očekuje se u roku od tjedan dana. O točnom vremenu dostave, bit ćete pravovremeno obaviješteni! Vaš Overseas express”, napisala je Mazzocco Drvar.

Poštovana sveta Kato,
vaša je pošiljka ukrcana u krivo dostavno vozilo i u ovom trenutku nalazi se negdje između…

Objavljuje Dunja Mazzocco DrvarPonedjeljak, 25. studenoga 2019.

Snijeg od utorka u Zagrebu

Da dolazi do promjene u subpolarnoj cirkulaciji, dok se troposferski polarni vrtlog pokušava ponovno organizirati, pri čemu su u Europi vjerojatni hladni zrak i snijeg, izvijestio je Severe Weather Europe. Hladniji zrak, zajedno s vlagom znači i snježne padavine. Iako se konačne prognoze snijega ne mogu dati tako daleko u budućnost, ipak postoji trend koji pokazuje da su vjerojatne snježne padaline. U Europi bi se snježne padaline i snježni pokrivač mogao proširiti od Skandinavije do srednje Europe i dalje prema istočnoj Europi. Prema internetskoj meteorološkoj službi Yr.no, u Zagrebu bi snježne oborine trebale početi od utorka.

ZAGREB

OSIJEK

SPLIT

ZADAR

RIJEKA

Izvor: Net.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NASTAVLJA SE OBRAČUN: Plenković raspustio četiri HDZ-ova ogranka u Vukovarsko-srijemskoj županiji
>>> Matija Babić izvrijeđao vjeroučitelja koji je oduševio Hrvatsku: Ti nisi učitelj, ti djeci ispireš mozgove
>>> DIJELITE DA SE ISTINA SAZNA – PREŠUĆEN BRUTALAN NAPAD U VUKOVARU! Mladića pretukla dvojica maskiranih napadača
>>> GLUPAV POTEZ ‘KNINDŽE’ PUPOVCA! Pohvalio se preko fejsa da je bio specijalac Kapetana Dragana, pa ga upozorili: ‘Nemoj ovako javno, puk’o si!’
Komentari

Najnovije