Utorak, 1 prosinca, 2020

PA OVO JE IPAK PRERANO: Znate li da nam već stiže snijeg?

Drastično će pasti temperatura zbog hladne zračne mase koja će se proširiti hrvatskim područjem

Meteorologinja N1 televizije Tea Blažević najavila je zanimljive vremenske prilike idućih sati duž Jadrana. Navodi kako već jutros ima izraženih neverina na otvorenom moru, a isti se upravo kreću prema obali. Jača i jugo, dizat će valove te je preporučljivo držati se kopna danas.

Istok i unutrašnjost bit će sunčani i gotovo bez oborina, dok će diljem Jadrana kiša i pljuskovi biti lokalno obilniji, a moguće je i nevrijeme, prognozira Blažević.

I u srijedu će biti kišovito, ponegdje će pasti i rekordna količina oborine, što bi moglo dovesti i do bujičnih poplava.

U četvrtak slijedi kratko smirivanje vremena, no već potkraj tjedna ponovno promjena. Drastično će pasti temperatura zbog hladne zračne mase koja će se proširiti hrvatskim područjem. Primjerice, u Zagrebu bi u nedjelju i ponedjeljak moglo biti maksimalno 14 stupnjeva.

Gorje će biti i hladnija pa nije nemoguće i da padne koja snježna pahulja.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ZABORAVITE NA MASKE I DEZIFICIJENS: Markotić je pronašla najbolji proizvod koji će vas zaštiti od korone
>>> NUDE LI AMERIKANCI STVARNO HRVATSKOJ F-16 PO TOJ CIJENI? Evo koliko navodno traže za njih!
>>> Još jedna blamaža Vesne Pusić: Pobrkala biljku s preminulom sutkinjom američkog Vrhovnog suda
>>> (VIDEO) POKOLJ U TOVARNIKU 22. RUJNA: UBILI SU I ŽUPNIKA, A HRVATI SU MORALI NOSITI BIJELE TRAKE KAO ŽIDOVI U NACISTIČKOJ NJEMAČKOJ
>>> SCENA PRED TRGOVINOM U SPLITU ZAPANJILA KUPCE: ‘Čovjek u kolicima preklinje za koju kunu. Nakon par minuta, nastupa šok’
Komentari

Komentari