Subota, 4 srpnja, 2020

OVO JE STRAŠNO! SIN UHIĆENOG SRBINA PRIJETI KAJKIĆU: ‘Nikola… Lepo ime imaš…’

Jučerašnja uhićenja vukovarskih Srba osumnjičenih za ratne zločine počinjene ’91. u tom gradu, nisu plod pritiska na institucije i Vladu, tvrde premijer Andrej Plenković i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Od petorice privedenih, dvojica Srba se sumnjiče za ratne zločine, dok su ostali privedeni zbog mogućih saznanja i informacija o tim djelima.

Da je suspendirani istražitelj Ovčare Nikola Kajkić ipak bio na dobrom tragu te da je odradio lavovski dio posla, potvrđuje i vrlo neugodan ton u kojem mu se nakon uhićenja javio sin jednoga od osumnjičenih.

“Nakon što se konačno pokrenulo, tj. nakon jučerašnjeg uhićenja dvije osobe za počinjenje ratnog zločina u Vukovaru 1991 godine, obratio mi se Milan Ivanović zvanČičak, sin jednog uhićenog. Prijeti da će me ponovo prijavitu Andreju Plenkoviću? Nadam se da me Andrej i Davor neće ponovno suspendirati…”, komentirao je Kajkić prijepisku u kojoj ga sin osumnjičenog ismijava zbog suspendiranja i naziva “malim mišom”. Milan Ivanović u ovim porukama također obavještava Kajkića o tome da će Andrej Plenković biti o svemu obavješten, kao i Živi zid te mediji u Srbiji.

“Dokazat ćemo nevinost i da vi niste dobar policajac. I da, čestitam ti imendan, Nikola. Lepo ime imaš…”, riječi su kojima je Ivanović završio poruku.

Autor:S.V./Dnevno


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> HRABRI ŠVEDSKI POVJESNIČAR JAVNO PORUČIO IMIGRANTIMA: ‘Afganistanci, idite kući i borite se za svoju zemlju i svoju budućnost’

>>> GRADI SE NASELJE ZA 1500 AZILANATA, MJEŠTANI TEK SAD DOZNALI: ‘Bit će ih više nego nas, nije nam svejedno’

>>> OSUDILI VOĐU ŽENSKIH ČETNIČKIH POSTROJBI! ‘Kapetanica Rada gurala je trnje u međunožje bolničarke Petog korpusa’

Komentari

Komentari