Petak, 10 srpnja, 2020

Ovo je policijska verzija: ‘Policajac je pucao u zrak, poskliznuo se i metak je pogodio migranta’

Kako su izvijestili svi mediji, u petak poslijepodne jedan je hrvatski policajac na području Gorskoga Kotara propucao migranta koji se pokušavao dokopati Slovenije. Jutros je objavljeno da je migrant u teškom stanju. Zaprimljen je na hitni operativni zahvat zbog prostrjelne rane u predjelu prsnog koša i trbuha, a liječnici riječkog KBC-a bore se za njegov život.

Detaljnog službenog očitovanja iz MUP-a još uvijek nema, no novinari 24 sata došli su do neslužbenog objašnjenja koje, citiramo, glasi: “policajac je opalio hitac u zrak kako bi u pomoć pozvao kolege, pritom se spotakao pa je metak pogodio migranta”. I Telegram je iz svojih izvora upravo dobio, također neslužbeno, potvrdu ove verzije.

“Djelatnici MUP-a pomogli su ranjenom migrantu. Policajac koji ga je propucao i kolega nosili su ga na rukama kilometar do policijskog džipa kojim je zatim prevezen do kola Hitne pomoći koja se nisu mogla probiti na mjesto nesreće”, kazali su nam. Tvrde da se migrant, dok su ga nosili, žalio samo na bolove u nozi i da “nisu znali da je ranjen dok nisu došli do auta”. Prema posljednjim informacijama do kojih je došao Telegram, čovjek je “i dalje u životnoj opasnosti, no stabilno”, kako su nam kazali.

MINISTAR: PUCANJE NIJE BILO USMJERENO PREMA MIGRANTU

Ministar Božinović danas je kazao kako je poslijepodne proveden očevid u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom i kako “nije utvrđeno da bi korištenje vatrenog oružja bilo usmjereno prema konkretnoj osobi. Dakle, nije bilo djelovanja prema toj osobi”, rekao je.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ‘Ma kakva vojska? Ne branimo Srbe, ovdje se pljačka i krade’
>>> ZA MANJE OD DVA TJEDNA! Slovenija kreće u novi okršaj s Hrvatskom: Nećete vjerovati što im sad smeta
>>> PONOVNO UDAR NA HRVATE| Sarajevo: Na aerodromu zabranjena komunikacija na hrvatskom jeziku
>>> Penava: Pupovac pokušava prodati velikosrpsku demagogiju u celofanu
Komentari

Komentari