Subota, 4 srpnja, 2020

OVO JE MUŠKARAC OSUMNJIČEN ZA UBOJSTVO UČENICE NA MALOM LOŠINJU: ‘Imao je psihičkih problema, jedva je preživljavao…’

Osječanin Branko Rafajac navodno je muškarac koji je jutros nožem usmrtio 16-godišnju djevojku u Malom Lošinju; u pitanju je osebujna osoba koja je više puta završila na psihičkom liječenju

Tko je uhićeni 41-godišnji muškarac osumnjičen da je danas ujutro nožem usmrtio 16-godišnju djevojku u Malom Lošinju? Iako policija nije otkrila njegov identitet, Večernji list doznaje kako je navodno riječ o Osječaninu Branku Rafajcu koji živi u Malom Lošinju.

Susjedi obitelji ubijene djevojke tvrde da je Rafajac više puta završavao na psihičkom liječenju te da je uspješno izbjegavao dugotrajnu hospitalizaciju. Sugovornik Večernjeg lista, I.V. iz Malog Lošinja rekao je da je Rafajac “osebujna ličnost”, bavio se ribarstvom od kojeg je jedva preživljavao te da je na svom Facebook profilu ispisivao često konfuzne i dugačke statuse.

Navodno je po mjestu pričao kako je njegov poziv istraživačko novinarstvo te da će razotkriti hobotnicu narko kartela i prostitucije na otoku.

Djevojka se spremala za školu

U petak između 7 i 8 sati ušetao je u kuću nastradale obitelji tražeći svoju bivšu partnericu koja je navodno nekad davno živjela na toj adresi.

Urlao je i vrijeđao te mahao nožem ispred majke 16-godišnje djevojke koja je u tom trenutku ispijala jutarnju kavu. Djevojka se spremala za školu i uslijed napada svojim je tijelom nasrnula na Rafajca u namjeri da otkloni opasnost. No, tada ju je izbo nožem, a djevojka je od zadobivevnih ozlijeda preminula.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Ispucao sva tri jokera pa ipak odustao: Biste li znali odgovor na pitanje za 250 tisuća kuna?
>>> HRVATI ĆE SE MORATI VRAĆATI IZ IRSKE? ‘Poljaci su se već počeli vraćati, otići će i Hrvati’
>>> EUROPSKI SUD ZA LJUDSKA PRAVA: Nasilno vraćanje tzv. “migranata” s granice je dozvoljeno
>>> Beogradski kuhar “nestao” u Hrvatskoj nađen u ćeliji u Sloveniji: Kuhao je “crystal meth”
>>> Djelovanje bijelog luka za koje vjerojatno još niste čuli
Komentari

Komentari