FaH

OVO BI GA MOGLO STAJATI POBJEDE! PSIHIJATAR ČITA IZMEĐU REDAKA: Što je Milanović zapravo pokazao?

Podijeli

Nakon prespavane noći ugledni psihijatar Herman Vukušić detaljno je secirao nastup predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića u debati s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović:

MILANOVIĆ JE IPAK SAM SEBI NAJVEĆI PROBLEM🔥

Nakon pobjedničke pozicije u prvom krugu predsjedničkih izbora te kasnijih anketa koje su mu davale prednost od skoro 8 postotnih poena, samo je jedno televizijsko sučeljavanje bilo potrebno Zoranu Milanoviću da se vrati na početak.

Velika većina analitičara koji se “dan poslije” bave jučerašnjim TV dvobojem predsjedničkih kandidata slažu se u tome kako je mirnoća Kolinde Grabar-Kitarović prevagnula nad agresivnim nastupom Zorana Milanovića, čak i do te mjere da su svi njezini dosadašnji gafovi ostali u sjeni jučerašnjeg Milanovićevog performansa.

A kakav je to bio Zoran Milanović jučer?

Na portalima i društvenim mrežama gotovo vlada konsenzus po pitanju njegove sinoćnje bahatosti i agresivnosti koja je, po nekima, na trenutke nalikovala na fizičke nasrtaje.

Gotovo svi društveni i politički komentatori primjetili su Milanovićevu napetost, nemogućnost kontrole emocija te znakove izrazite nervoze: podizanje hlača, guranje prsta u nos, posezanje za vodom i stalno šmrcanje (valjda od prehlade)…

U svojim prethodnim objavama za Milanovića sam govorio da se vidi njegov rad na sebi po pitanju javnog nastupa, ali sam i naglasio da njegov KARAKTER ne može dugo izdržati tu promjenu.

Ovo posljednje sam slikovito i opisao poslovicom: “Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada”.

I eto, već danas, niti puna 24 sata nakon sučeljavanja, po anketi jednog uglednog portala (inače politički bližeg lijevom centru) Kolinda Grabar-Kitarević je preuzela vodstvo u predsjedničkoj utrci.

Stoga, čini se da je Zoran Milanović najveći neprijatelj sam sebi upravo zbog svojeg nepredvidljivog karaktera.

A kako je baš njegov “karakter” bio temelj cijele kampanje Zorana Milanovića, ukoliko on izgubi ove gotovo poklonjene izbore (što mu ne bi bilo prvi put), zasigurno ulazi u povijest kroz buduće udžbenike političke psihologije.

Autor: Iva Međugorac/Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> THOMPSON NAPAO ŠKORU: Podržao Kolindu pa poručio ”nagovaraju vas oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske”
>>> Službeno je – WhatsApp više ne radi na ovim telefonima
>>> DIJELITE VIDEO: ‘J**** TEBE, ZAGREB I CIJELU HRVATSKU!’ Srbin usred TV prijenosa nasrnuo na Hrvata i mlatio ga šakama
>>> Nekoliko autobusa Hrvata uplatilo novogodišnji provod na splavi u Beogradu, evo kako su prošli…
>>> Linić: “Nema nikakve dvojbe da je Kolinda bolje rješenje za Hrvatsku. Glas za Milanovića je glas za apsolutizam!’
Komentari

Najnovije