Subota, 18 siječnja, 2020

Otkriveno tko je još bio u autu kad je poginula Edita kćer heroja HOSa iz Farme

Vlasnik Audija 80 iz 1994. kojeg je vozila pokojna Edita Ptičar, natjecateljica ovogodišnjeg izdanja Farme, je Siščanin Matijas D. (26), svestrani sportaš koji je svoj obol najviše dao u biciklističkom klubu s kojim je bio cestovni brdski prvak Hrvatske, a bio je i član juniorske reprezentacije, piše Jutarnji list.  Matijas je još prije 11 godina dvostruki pobjednik velikog krosa Sportskih novosti. i tada je u medijima predstavljen kao perspektivni sportaš.

Edita je radila kao konobarica u Ivanić Gradu, a sebe je opisivala kao romantičnu dušu, željnu života i nimalo sramežljivu.  Podsjetimo, prema prvim rezultatima očevida, djevojka je vozila brzinom iznad dopuštene, a uz to nije bila ni vezana, te je u jednom trenutku izgubila nadzor nad automobilom i izletjela s ceste u kanal koji se nalazi sa strane.

Zbog težine ozljeda na mjestu je preminula, a 26-godišnjak koji se nalazio na suvozačkom mjestu, a koji je inače vlasnik Audija koji je Edita vozila, u nesreći je teško ozlijeđen te je vozilom hitne pomoći prevezen u KB Dubrava gdje se još uvijek oporavlja od ozljeda.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> ‘PREŽIVIO JE PAKAO RATA, ALI OVO NEĆE’: Preminula natjecateljica Farme bila je kći heroja HOS-a

>>> FAŠISTIČKI ISPAD BELJAKA: Napao Hasabegovića – Efendija je obični domaći izdajnik, kriptonacist i lažov!

>>> Preminuo zloglasni general JNA koji je bio osuđen za granatiranje Dubrovnika

>>> FAŠISTIČKI ISPAD BELJAKA: Napao Hasabegovića – Efendija je obični domaći izdajnik, kriptonacist i lažov!

Komentari

Komentari
X Pratite nas na Viberu!