Vlasnik Audija 80 iz 1994. kojeg je vozila pokojna Edita Ptičar, natjecateljica ovogodišnjeg izdanja Farme, je Siščanin Matijas D. (26), svestrani sportaš koji je svoj obol najviše dao u biciklističkom klubu s kojim je bio cestovni brdski prvak Hrvatske, a bio je i član juniorske reprezentacije, piše Jutarnji list.  Matijas je još prije 11 godina dvostruki pobjednik velikog krosa Sportskih novosti. i tada je u medijima predstavljen kao perspektivni sportaš.

Edita je radila kao konobarica u Ivanić Gradu, a sebe je opisivala kao romantičnu dušu, željnu života i nimalo sramežljivu.  Podsjetimo, prema prvim rezultatima očevida, djevojka je vozila brzinom iznad dopuštene, a uz to nije bila ni vezana, te je u jednom trenutku izgubila nadzor nad automobilom i izletjela s ceste u kanal koji se nalazi sa strane.

Zbog težine ozljeda na mjestu je preminula, a 26-godišnjak koji se nalazio na suvozačkom mjestu, a koji je inače vlasnik Audija koji je Edita vozila, u nesreći je teško ozlijeđen te je vozilom hitne pomoći prevezen u KB Dubrava gdje se još uvijek oporavlja od ozljeda.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> ‘PREŽIVIO JE PAKAO RATA, ALI OVO NEĆE’: Preminula natjecateljica Farme bila je kći heroja HOS-a

>>> FAŠISTIČKI ISPAD BELJAKA: Napao Hasabegovića – Efendija je obični domaći izdajnik, kriptonacist i lažov!

>>> Preminuo zloglasni general JNA koji je bio osuđen za granatiranje Dubrovnika

>>> FAŠISTIČKI ISPAD BELJAKA: Napao Hasabegovića – Efendija je obični domaći izdajnik, kriptonacist i lažov!

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!