Foto: Screenshot/ Youtube

Novi ‘Savršeni’ navodno je MMA borac i bivši stanar ‘Big Brother’ kuće, Stjepan Bekavac

U tijeku je snimanje nove sezone showa “Gospodin Savršeni” te se počelo šuškati da bi novi najpoželjniji neženja mogao biti Omišanin Stjepan Bekavac, piše Slobodna Dalmacija.

Suprotnost Jurenecu

Iako s RTL-a još ništa nisu službeno potvrdili, izvori za Slobodnu Dalmaciju tvrde da je Bekavac čista suprotnost Goranu Jurenecu koji je bio zvijezda prve sezone. Stipe ima više od 35 godina, studirao je hotelijerstvo i već se niz godina bavi borilačkim vještinama. Jedan je od naših najpoznatijih MMA boraca i u svojoj je dosadašnjoj karijeri ostvario niz pobjeda.

Kao 24-godišnjak sudjelovao je i u jednoj od prvih sezona “Big Brothera”. To je bilo 2007. godine. Stipe je u kući ostao 91 dan i bio je jedan od favorita za pobjedu.

Nova sezona “Gospodina Savršenog” bit će jednako uzbudljiva kao i prethodna. Pratit ćemo ljubavne avanture fatalnog zavodnika i djevojaka koje će se natjecati za njegovu naklonost. Bit će luksuznih spojeva, adrenalina i ljubavnih zavrzlama, a gledatelji će dobiti uvid i u svakodnevnicu potencijalnog ljubavnog para.

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!