FaH

OTKRIVENO ŠTO SE DOGODILO: Tata je vozio dijete u vrtić, a onda mu je stigao poziv s posla. Samo je parkirao i odjurio…

Podijeli

U Kninu je u utorak poslijepodne pronađeno beživotno tijelo djeteta u parkiranom automobilu. Informaciju je potvrdio glasnogovornik šibensko-kninske policije, a očevidom bi se trebale utvrditi sve okolnosti tragedije.

Kako neslužbeno doznaje Šibenski.hr, otac je dječaka vozio u vrtić. Na putu do vrtića je dobio poziv s posla i odmah krenuo na svoje radno mjesto. Parkirao je i otišao. Dječak je vjerojatno u autu zaspao. Tek poslijepodne, kada ga je supruga nazvala i pitala gdje im je sin, jer ga u vrtiću nije bilo, otrčao je u auto. U Kninu je oko 14 sati temperatura bila 28 stupnjeva, a dijete je bilo u BMW-u zatamnjenih stakala, javlja Šibenski.hr.

Cijelo jutro dok je dječak bio u vozilu nitko ga nije primijetio ni čuo. U blizini se obavljaju radovi, stalno rade neki bageri, pa se tuda malo i prolazi, nitko ga nije vidio. Možda se dijete i probudilo pa zvalo, ali ga nitko zbog buke strojeva i nije mogao čuti.

Od stravičnog prizora u šoku su bili i istražitelji i ljudi koji su pronašli tijelo. Kako se neslužbeno doznaje, dječak je imao pet godina.

Policija je oca odvela na kriminalističku obradu.

 

Komentari

Najnovije