Utorak, 7 travnja, 2020

OTKRIVENO: Hoće li Plenković izbaciti Ćiru zbog spota za SDSS?

Miroslav Ćiro Blažević snimio je promotivni spot za SDSS. Legendarni nogometni trener odazvao se pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za Europske izbore.

“Netko mora početi s pozitivnim ponašanjem pa nek’ to budem ja”, rekao je Ćiro, ali i otkrio i strah da bi ga zbog ovog poteza mogli potjerati iz HDZ-a.

Ćiro je rekao i kako je prava osoba za spot i da ga nije briga za negativne komentare, dodao je i kako ima čistu savjest: “”Oni neće mene pljuvati, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savjest. Svakom bih želio pokazat, čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Nitko ne može kontestirati moj patriotizam i sve ono što sam napravio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primjer da se ne smijemo mrziti nego da se trebamo tolerirati”.

‘Trener svih trenera’ je ipak iskazao bojazan da će možda izbačen iz HDZ-a zbog toga što je snimio spot za SDSS, na što je odgovor imao sam premijer Andrej Plenković.

“Formalno, da vam pravo kažem, ne znam. Ja mislim da je, a ako i nije,  kao da je. Neće biti kažnjen? Ma Ćiro je super. Više nama Ćiro vrijedi k’o narodu nego mnogi drugi. Sve je to dobro”, kazao je Plenković, prenosi RTL.

Ćirin angažman komentirao je i Milorad Pupovac: “Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, ali mislim da je ukupno naše društvo s njegovom gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cijenim”.

Komentari

Komentari