foto: mup

Zgrada je evakuirana te su susjedi u pidžamama istrčali iz zgrade čekajući okončanje drame

Policijski službenici temeljem prijave o slučaju obiteljskog nasilja zatekli su u večernjim satima u Kaštel Lukšiću oca (53) s dvoje djece, rođeno 2005. i 1998. godine, koji je odbio pustiti ih u stan, te je počeo prijetiti plinskom bocom, a na teren su uz policiju, izašli vatrogasci i Hitna pomoć.

Policija je jutros oko 4 sata napokon upala u stan te je muškarac priveden u policijsku postaju. Treće dijete nije bilo u stanu s njim, ono je naime i zvalo policiju, piše 24sata.

Prijetio smrću

Podsjetimo, kada je policija oko 20 sati došla do zgrade u Ulici Kašteline, 53-godišnjak je krenuo prema njima držeći u ruci nož, te im prijetio smrću. U jednom trenutku je uzeo plinsku bocu i pustio plin, nastavljajući s prijetnjama smrću, nakon čega se zatvorio u stan sa svoje dvoje djece.

Iza ponoći čak 30-ak policajaca i specijalaca okružilo je zgradu te su telefonom pregovarali s muškarcem, odnosno s njegovom djecom

Zgrada je evakuirana te su susjedi u pidžamama istrčali iz zgrade čekajući okončanje drame koja se prema pričanju istih dogodila zbog nesređenih obiteljskih odnosa, piše 24sata.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Tek što su Kinezi napustili Hrvatsku, stigao hladan tuš oko Pelješkog mosta: Propao posao
>>> Thompson iznenadio fanove! Ovo ne smijete propustiti
>>> SKANDALOZNO/ IVO JOSIPOVIĆ: Fratri sa Širokog Brijega bili su legitiman cilj vojnih djelovanja
>>> Italija: Marokanac ubio Talijana jer je bio “bijel i sretan”
>>> Otkrivena najveća haaška tajna! Carla del Ponte
KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!