Nedjelja, 31 svibnja, 2020

OTKRIVEN MOTIV KRVOLOČNOG TROSTRUKOG UBOJSTVA? ‘Šokirani smo, tko je ovo mogao slutiti?!’

Susjedi tvrde da je Čedomir Keran, koji je u nedjelju počinio strašan zločin u Sukošanu, bio miran, normalan i pristojan

Nakon nezapamćenog zločina u Sukošanu, gdje je 62-godišnji Čedomir Keran u nedjelju ujutro ubio svoju sestru, njezina sina i svekrvu te potom izvršio samoubojstvo vješanjem, iznenađeni i šokirani susjedi tvrde da je inače Čedomir bio miran, normalan i pristojan, piše Zadarski.

“On je bio normalan, tolerantan čovjek. Nitko nije slutio da bi se mogao dogoditi ovakav pokolj. Ljudi su potpuno šokirani! Ne možemo vjerovati da su samo od jutros četiri osobe iz našeg mjesta mrtve. Nikakvih predznaka nije bilo da bi se nešto tako strašno moglo dogoditi! To su za nas bile mirne osobe”, rekao je za Zadarski Čedomirov susjed Domagoj Rogoznica.

Pokolj izvršio sjekirom, pa otišao na kavu

Nakon što je u obiteljskoj kući tupim predmetom, oko 7 sati ujutro, ubio svoju 64-godišnju sestru Danicu, a onda njezina 37-godišnjeg sina i 80-godišnju svekrvu, otišao je do prvog susjeda i najboljeg prijatelja te priznao što je napravio. Pobjegao je prema sukošanskom polju gdje ga je mrtvog oko 15 sati pronašla zadarska policija.

“U obližnjem restoranu Čedomir je oko 12 sati popio uobičajenu jutarnju kavu. Ništa nije upućivalo na ono što se dogodilo. Imali su u obitelji nekih imovinsko-pravnih problema, ali Čedomir nije bio agresivan čovjek. Bio je miran i pristojan. Nitko nije mogao ni pomisliti da će ovako ‘puknuti’ i napraviti što je napravio”, ispričali su zgroženi Sukošanci.

Sukob sa sestrom

Čedomir, koji je prije nekoliko mjeseci otišao u mirovinu nakon što je radio kao radnik Konstruktora, živio je u obiteljskoj dvojnoj kući koju je dijelio s obitelji svoje sestre s kojom je prije nekoliko godina došlo do nesuglasica.

Naime, Čedomir je tražio pravo na dio kuće svoje sestre u kojoj je 18 godina živjela s obitelji. Budući da ona to nije htjela priznati, vođeni su dugotrajni sudski procesi. Na kraju je prošlog ljeta, po nalogu Čedomira kao upisanog vlasnika dijela kuće gdje se nalazi elektro brojilo, zadarska Elektra obitelji Čedomirove sestre isključila struju.

Time je bez struje ostala četveročlana obitelj, uključujući i 80-godišnju teško bolesnu baku koja je nedavno imala operaciju na srcu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> MNOGI HRVATI KOJI SU SE ISELILI NE ODJAVLJUJU BORAVIŠTE: Razlog? Iskorištavanje sustava u domovini
>>> NJEMAČKA: Mještanin pronašao 9-godišnjakinju kako uplašena i sama luta selom – otkrila što joj se dogodilo i šokirala i policiju
>>> HRANA KOJA OBNAVLJA PLUĆA PUŠAČA: ‘Postoji magični broj kad je riječ o preporučenoj količini’
Komentari

Komentari