Srijeda, 5 kolovoza, 2020

OTKRILI SMO LAŽ: RTL slučajno objavio istinu na koliko je policija zapravo procijenila broj prosvjednika

Građanska inicijativa ‘Hrvatska protiv Istanbulske konvencije’ organizirala je prosvjed protiv ratifikacije Istanbulske konvencije u Hrvatskom saboru koji je počeo u 11 sati ispred sjedišta HDZ-a na Trgu žrtava fašizma, nakon čega je kolona prosvjednika prošla kroz središte grada do Markovog trga i pred Vladom i Saborom.

>>> Policija procjenjuje da je 50.000 na prosvjedu, skandira se Hrvatska, Hrvatska

Vodeći mediji objavili su kako se okupilo svega 5000 ljudi(što je i dalje 10 puta više nego su skupili zagovornici Istanbulske). Iako je svima koji su bili i koji imaju zdrave oči, jasno da se radi o puno većoj brojci vodeći mediji su jedinstveni u širenju dezinformacija. Da je to istina govori i ovaj dokaz članka kojega je objavio RTL sa točnim podacima a koje je u svega 10-20 minuta hitno promjenio kako bi se uskladio sa ostalim medijima. Ne bi nas čudilo da hrabri novinar koji je točno prenio dobije otkaz.

>>> ŽELJKA MARKIĆ I RUŽA TOMAŠIĆ NA PROSVJEDU: ‘Ne treba nam Istanbulska, idemo provoditi hrvatske zakone’

Da se ne radi o fotomontaži dokazuje objava na facebooku koja se inače ne može mijenjati jednom kada se objavi a vrijeme objave je jasno vidljivo kao i poveznica do objavljenog/prepravljenog članka.

Policija za RTL: PREKO 50.000 HRVATA!

Posted by Karlo Žaper on 24. ožujka 2018

Prosvjed protiv Istanbulske konvencije u Zagrebu je završio. Prosvjednici na kraju nisu išli do Markova trga, kako je bilo najavljeno, jer ih je bilo – previše.

>>> (VIDEO) GENERAL SPRIJEČIO INCIDENT: Ekstremna feministkinja pokušala izazvati incident

“Htjeli smo pokazati premijeru Plenkoviću da njegova anketa nije bila dobra. Znate zašto nismo mogli do Markova trga? Jer nas je bilo previše. Vidite koliko nas se skupilo za samo deset dana – 70.000. Zamislite koliko nas se ona još može skupiti?” poručila je na kraju Marija Lukačin iz građanske inicijative “Hrvatska protiv Istanbulske konvencije” koja je organizirala prosvjed.

>>> Ne želim financirati žene koje se predstavljaju kao „zaštitnice žena“, a vrijeđaju i etiketiraju sve žene koje misle drugačije od njih

Komentari

Komentari