maxpixel

Otac koji je ubio svoju suprugu i troje djece priznao je da je uživao u tome

Alan Hawe (40), ovisnik o pornografiji koji je 2016. godine ubio svoju suprugu Clodagh(39) i trojicu sinova, priznao je u oproštajnom pismu da je “uživao” dok je ubijao svoje sinove. Naime, prije nego što se objesio Hawe je u pismu napisao: “Mislim da je postojala neka vrsta psihoze zbog koje sam uživao u tome”, prenosi Mirror.

Sjekirom i nožem ubio ženu

Vjeruje se da je prvo sjekirom i nožem brutalno ubio svoju ženu dok je sjedila na kauču u dnevnoj sobi u njihovoj obiteljskoj kući u Irskoj i uz čaj tražila preko interneta mjesta za odmor. Nakon toga je sjeo za kuhinjski stol kako bi napisao oproštajno pismo koje je bilo zapečaćeno u omotnici, prenosi danas.hr

“Došao je iza nje i udario je sjekirom u glavu, a onda ju je ubo u leđa, a ona je u obrani podigla ruku koju je on gotovo odsjekao. Ubio ju je kao da ju je mrzio. Nije morao koristiti dva oružja, on ju je ubio takvom brutalnošću da je to bilo zlo”, rekla je tetka Jacqueline Connolly.

Drugim nožem ubio djecu

Potom je uzeo kuhinjski nož i otišao gore kako bi ubio trojicu sinova koji su spavali. Nakon gnusnog čina vratio se dolje, ponovno uzeo olovku i napisao drugu bilješku na vanjskoj strani zapečaćene omotnice. Tu je, naime, priznao kako se osjećao tijekom ubojstava prije nego što se ispričao za svoja djela.

Nitko ga zapravo nije poznavao

“Doista sam volio sve dobre stvari koje smo radili. Mislim da je postojala neka vrsta psihoze zbog koje sam uživao u tome, ali u sljedećem trenutku bio sam u potpuno suprotnom stanju. Žao mi je što sam ih sve ubio, ali jednostavno nisam mogao drukčije”, napisao je Hawe u drugoj bilješci.

U posljednjoj poruci Hawe je napisao: “Znam da sam prema mnogima bio tako dobar, ali oni nikada nisu znali tko sam zapravo. Bog vas blagoslovio. Budite dobri prema svojoj obitelji. Jednostavno ne znam zašto sam bio tako normalan, a opet tako mračan i nitko to nije mogao vidjeti.”


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Evo kako spasiti čovjeka od moždanog udara: Potrebna vam je samo jedna igla!
>>> RADNICI IZ INDIJE OTKRIVAJU KAKO IM JE RADITI I ŽIVJETI U HRVATSKOJ: Prezadovoljni su, ali jedna stvar im ipak ne paše
>>> OTKRIVEN RAZLOG ZBOG KOJEG JE 14-GODIŠNJAK IZBO MAJKU NOŽEM: Nakon napada nazvao oca i sve mu ispričao
>>> NOVA TEORIJA: Problem u BiH je što nema bošnjačkog entiteta
KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!