Utorak, 18 veljače, 2020

OŠTRO NAPAO KOLINDU: ‘Ona šuti. Bit će da se konzultira s Malim od Šešelja’

‘Srbo-četnička’ agresija uvredljiva je, sama po sebi, za sve i prema svim Srbima. Zato je toliko i vole maskirani paličari. Agresija, kao takva, za sada ne bi trebala nikome biti sporna, osim ako se Vučić ne usplahiri. Eto, poštovana pretkandidatkinjo HDZ-a, ako sam bio od pomoći”

Sinoć su u Uzdolju kod Knina u kafiću napadnuti gosti srpske nacionalnosti, kao i vlasnici kafića, a u takvom činu mržnje ozlijeđeno je i jedno dijete. Nekoliko osoba upalo je u lokal te verbalno i fizički napali ljude koje su optužili da gledaju utakmicu Crvene Zvezde, što su vlasnici demantirali. Komentarima na slučaj pridružio se i predsjednički kandidat Zoran Milanović, pritom objavivši oštru izjavu u kojoj napada aktualnu predsjednicu.

Zoran Milanović objavio je oštar status na Facebooku kojega prenosimo u cijelosti.

“Mala zemlja za velike batine. Bliže se izbori i red je da na red dođe i red prigodnog etničkog nasilja, naravno na teret slabijih i malobrojnijih kninskih Srba, koji će valjda sljedećih tisuću godina plaćati zatezne kamate na pogreške svojih očeva. Zakrabuljeni klošari, u herojskoj formaciji ‘dva na jednoga’, premlatili su hrvatske građane, koji su u nekom kninskom lokalu gledali utakmicu Eurolige (ili tako nešto). Aktualna predsjednica i vrlo vjerojatna pretkandidatkinja HDZ-a za još pet godina zuluma nad hrvatskim narodom, šuti. Bit će se konzultira s Malim od Šešelja, jednim od većih dušmana srpskog naroda u Hrvatskoj u zadnjih trideset godina. Da joj pomognemo: izraz ‘velikosrpska agresija’ služi upravo tome da iz srpske nacije izolira čaršijske velikosrpske megalomane koji kinje tu i susjedne nacije već više od sto godina. Kada bi se govorilo samo ‘srpska agresija’, obuhvaćalo bi se sve Srbe. ‘Srbo-četnička’ agresija uvredljiva je, sama po sebi, za sve i prema svim Srbima. Zato je toliko i vole maskirani paličari. Agresija, kao takva, za sada ne bi trebala nikome biti sporna, osim ako se Vučić ne usplahiri. Eto, poštovana pretkandidatkinjo HDZ-a, ako sam bio od pomoći”, objavio je Milanović.

Izvor: Net.hr

Mala zemlja za velike batine.
Bliže se izbori i red je da na red dođe i red prigodnog etničkog nasilja, naravno na teret…

Objavljuje Zoran MilanovićČetvrtak, 22. kolovoza 2019.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> NEZAMISLIVO: Srbin u četničkoj majici napao hrvatskog branitelja
>>> ZAVRŠIO U BOLNICI: Emir Hadžihafizbegović danas bi trebao biti hitno operiran
>>> Plenkovića iznenadila slika Ante Pavelića kod Kuščevića: ‘Nisam mogao vjerovati’
>>> Novinar Indexa šokirao mržnjom: ‘Oj ti gov*o, gov*o Velebita!’
Komentari

Komentari