Subota, 4 srpnja, 2020

Ostojić: “Škoro je poslao jaku izjavu, vrlo vjerojatno ulazi u drugi krug!”

Gostujući u emisiji N1 studio uživo, SDP-ov Rajko Ostojić, među ostalim, komentriao je predizbornu kampanju.

“Milanović je danas dao jasnu izjavu, ne bih se složio s ovim o kolačima, ali ne zaboravite da je Kerum pobijedio zahvaljujući izjavi o pršutu”, kazao je Ostojić. “Marija Antoaneta se grdno zeznula s kolačima. Opasno je to što radi Kolinda Grabar Kitarović, signal koji predsjednik šalje na taj način je – pomilovat ću te”, rekao je Milanović, dodavši da između predsjednice i zagrebačkog gradonačelnika nema prijateljstva.

Škoro je, smatra Ostojić, “danas poslao jaku izjavu”, kaže i da je zaoštrio kampanju te da ‘visoko, vjerojatno, ulazi u drugi krug’.

Podsjetimo, Škoro je danas rekao,  “Nažalost, mi živimo u zemlji u kojoj vlada strah. Htio bih pozvati sve da 22. prosinca izađu na izbore da razbijemo taj strah i napravimo promjenu”, rekao je Miroslav Škoro. “Kitarović izgubiti ove izbore, da podnese ostavku da se raspusti Sabor i da okrenemo novu stranicu u hrvatskoj demokraciji. Nakon poraza gospođe Grabar-Kitarović, koja je direktni eksponent gospodina Plenkovića, on više neće imati legitimitet. Narod će već u prvom krugu izbora pokazati što misli o njemu i njegovoj Vladi – rekao je Škoro nakon predaje potpisa, te dodao kako smo prije živjeli u jednostranačkom, a danas živimo u dvostranačkom strahu.

“Broj glasova koje smo donijeli je sjajan, broj koji je donio danas HDZ je potpuno loš, a broj glasova koje je donio Miroslav Škoro, bez stranačke infrastrukture, je respektabilan”, kazao je Ostojić.

Komentari

Komentari