Ostojić bijesan: ‘Majka mi je u tom domu, znali ste 15 dana!’

Podijeli

– Evo kako nas lažu! Ušutkavaju novinare! Bravo HDZ! To se od vas i očekuje. Niste bez razloga tamo stavili “poraženog” gradonačelnika Omiša koji za Novu TV izjavi – deset dana imaju simptome. To se prevede u “par” dana! Istina je da 15 dana znate da su ljudi ugroženi! I čekali ste da vam se ne pokvari statistika, napisao je bivši ministar Ranko Ostojić na Facebooku i osvrnuo se na snimku na kojoj policija ispred doma tjera reportersku ekipu HRT-a.

– Majka mi je u tom domu i nikad nismo prekršili pravilo ni upute. Vama na dušu! Kako je Božinović rekao – nećemo zaboraviti kako se tko ponašao u ovoj krizi, zaključio je Ostojić.

– Moja majka nije u grupi koja je evakuirana. Problem je što su najmanje 10 dana znali za simptome, a šutjeli su o tome i nisu poduzeli što su morali! Ovdje nije najvažnije čija je majka u domu, jer svi imaju pravo na istu zaštitu. Najvažnije je ono što sam prije  dva dana govorio u Saboru u ime kluba SDP-a govorio, ne uljepšavajte stvarnost. Da bi se zajedno suočili sa krizom trebaju nam točni podaci – rekao je Ostojić za 24sata.hr

O zdravstvenom stanju svoje majke kaže:

– Testirat će ih pa ćemo znati da li je zaražena. Mi se već mjesec dana strogo držimo da ne smijemo kao obitelj u posjet. Ona se drži svih uputa, a oni su epidemiju “držali” danima među najugroženijima – kazao je.

Podsjetimo, deset je štićenika Doma za starije i nemoćne u Splitu jučer bilo pozitivno na korona virus. Kroz noć i jutro je evakuiran cijeli Dom s 50 štićenika, a svi su prebačeni u Križine gdje će biti klinički obrađeni i testirani na korona virus.

Danas u Split stižu i Vili Beroš te ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Vesna Bedeković.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> EUROPSKA UNIJA PRED RASPADOM? Sastanak ministara financija 19 zemalja završio u svađi
>>> DRAGAN VASILJKOVIĆ ĆE OSTATAK ŽIVOTA POSVETITI BORBI “ZA SRBE U USTAŠKIM KAZAMATIMA KOJI SU TAMO SAMO ZATO JER SU SRBI”
>>> (VIDEO) ZNANSTVENIK DAVOR PAVUNA OTVORENO: Znam tko stoji iza KORONE, ali ….
>>> To se čekalo: Stigla vijest nade za kojom je Europa žudila tjednima i tjednima…

Komentari

Najnovije