Petak, 5 lipnja, 2020

Ostaje u Realu: Zašto Luka Modrić ipak neće preko oceana?

Kako smo već pisali novi klub američke nogometne lige, Miami, priprema ponudu za dovođenje kapetana hrvatske reprezentacije i zvijezde RealaLuke Modrića, no, bez obzira na ponudu sve će ostati samo na pričama. Naime, klub bivšeg engleskog reprezentativca, Davida Beckhama, u ožujku će debitirati u MLS-u, kao i većina američkih klubova traži iskusne igrače, koji su svoje ciljeve ispunili igrajući za najbolje svjetske klubove, dakle, koji su u zenitu karijere. Modriću je bio spreman ponuditi 20 milijuna eura godišnje plaće. što bi bilo dvostruko više od onoga što trenutno Luka zarađuje u kraljevskom klubu, prenosi narod.hr

No, ideju o prelasku Luke iz Reala u američku ligu odbacio je bivši crnogorski nogometaš i sportski direktor kluba iz Madrida, Predrag Mijatović.

“Modrića vidim isključivo u Realu. On ima još godinu dana ugovor, pričali smo i rekao mi je da on sebe i sljedeće godine vidi isključivo u Realu”, rekao je Mijatović za El Larguerou.

Luka Modrić i sa 34 godine na leđima, kao najiskusniji igrač Reala, igra vrlo dobro, postao je prava institucija kraljevskog kluba, a trener Zinedine Zidane te Uprava kluba istaknuli su nedavno kako su ”jako zadovoljni Hrvatom.’‘ Prema svemu sudeći kada Luki istekne ugovor s Realom u lipnju 2021. godine spremni su mu ponuditi mjesto u klubu, no, službeno se još o tome nije razgovaralo.

Ima vremena, pred Modrićem je velika godina, nastavak natjecanja u Ligi prvaka, bitka u španjolskom prvenstvu, a najvažnije i Europsko prvenstvo na koje Hrvatska, kao svjetski doprvak, odlazi s velikim ambicijama.

S Realom je Modrić osvojio nevjerojatnih 16 trofeja, čak četiri Lige prvaka, sam je Luka u više navrata kazao kako želi nogometnu karijeru završiti na Santiago Bernabeu.

Komentari

Komentari