Nedjelja, 12 srpnja, 2020

Opljačkani Ćiro otkrio na koga sumnja: Bio sam uvjeren da je nemoguće razvaliti sef jer je švicarski!

Uvijek raspoloženi trener svih trenera, legendarni Ćiro Blažević, ovih je dana jako tužan. Naime, policiji još nepoznati lopovi provalili su u njegovu vikendicu u Kraljevici, odakle su ukrali veću količinu novca, prsten njegove supruge i pištolj koji mu je poklonio Gojko Šušak.

Provalu je u srijedu otkrio domar koji je došao obići kuću. Čim je vidio da su razbijena balkonska vrata, odmah je nazvao Ćiru. Šteta je velika, ali – kako bi rekao Ćiro – prije svega sentimentalna.

– Vrlo sam nesretan i žalostan zbog ovoga što se dogodilo. Nimalo nije ugodan osjećaj kad vidiš da ti je netko porazbijao sve po kući samo da dođe do nečega. Očito je to bio netko meni blizak, netko tko je dobro poznavao raspored u kući i tko je znao gdje držim sef s vrijednostima i metalnu kutiju s pištoljem. I policija to misli.

Zamisli ti to, kuća je stvarno velika, a oni su odmah krenuli tamo iza jednog ormara gdje je sef i nakon što su ga ispraznili, otišli su u podrum, gdje je bila ta metalna kutija s pištoljem – rekao je danas Jutarnjem listu Ćiro, kojeg smo zatekli u čišćenju nereda koji su iza sebe ostavili ovi iskusni lopovi.

Naime, kradljivci su prvo pokušali iskopati sef iz zida, ali kako im to nije pošlo za rukom, pronašli su bušilicu i otvorili ga.

– Bio sam uvjeren da ga je nemoguće razvaliti jer je to švicarski sef, ali, eto, zaj… sam se – priznaje Ćiro, koji ništa od ukradenih vrijednosti nije osigurao jer je mislio da ga ipak nitko neće tako opelješiti.

Iz sefa je, osim novca, ukraden prsten njegove supruge, vrijedan navodno 100.000 franaka, koji je Ćiro, kaže, kupio u Švicarskoj.

– Žena mi je ovog ljeta slomila kuk i kako je bila slabo pokretna, požalila mi se da joj prsten svako malo sklizne s prsta, pa smo ga stavili u sef. Bio je skup, ali kako smo tada osvojili treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, htio sam joj kupiti nešto lijepo. Njegova čistoća je vrijednost – sjetan je Ćiro, koji dodaje da je iznimno tužan jer je ostao bez drage mu uspomene – pištolja koji je dobio od Gojka Šuška.

– U to vrijeme u Hrvatskoj su se radili ti pištolji, pa je on je meni i nekolicini sebi dragih ljudi poklonio po jedan primjerak. Na pištolju je pisalo: ‘Gojko Šušak svojem Ćiri’ – rekla je na kraju za Jutarnji opljačkana trenerska legenda.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> DALIJA OREŠKOVIĆ POTPUNO SKRENULA: Izvrijeđala branitelje ”Oni su metastaze karcinoma”

>>> Viktor Orban o migrantima i Sorosu: Ako netko želi negdje živjeti, mora imati suglasnost te države i njezinih građana!

>>> PRIPREMITE SE NA SMIJANJE: Srbija po uzoru na Hrvatsku organizira vojne vježbe, znate kako ju zovu ?

Komentari

Komentari