Nedjelja, 31 svibnja, 2020

OPET SKANDAL? Hrvatska policija zabranila molitvu krunice na Trgu svetog Marka!

Tko hrvatskom narodu brani moliti krunicu?

Na Dan neovisnosti grupa vjernika pod nazivom ‘Muževi katolici’ organizirala je na Trgu svetog Marka molitvu svete krunice za domovinu. Nakon svete mise u Zagrebačkoj katedrali molitelji su se u procesiji s kipom Gospe Fatimske uputili do Trga svetog Marka gdje se trebala moliti krunica na sljedeće nakane: zahvala – za slobodu domovine i sve duše poginulih branitelja, kao zadovoljština – za javne grijehe političara, njihove sablazni i nemoralne zakone, kao prošnja – da se Hrvatska očuva od svih zala: magije, okultizma, bogopsovke, obeščašćivanja Dana Gospodnjeg i svetinja, svađa, razdora, ubojstava, pobačaja, bludnosti, nemorala, homoseksualnosti, pljačke, mita i korupcije, nezakonitih migracija… i da se obnovi zavjet te da Hrvatska ostane vjerna Isusu Kristu, Djevici Mariji i Katoličkoj crkvi.

Međutim, iako su imali dozvolu za mirno molitveno okupljanje na trgu, Hrvatska policija je po naredbi, a zbog (štićenih osoba) ipak zabranila moliteljima približavanje Trgu svetog Marka te je molitvena procesija zaustavljena na Kamenitim vratima.

‘Na Dan neovisnosti hrvatska nas je policija zaustavila u namjeri da dođemo na Trg. Sv. Marka, iako smo imali službeni dopust. Sramota! Molimo za Hrvatsku. Sada smo na koljenima i molimo’, obavijestio je javnost jedan od molitelja Vice John Batarelo. On je pozvao Hrvate na molitvu za našu Domovinu, pogotovo zbog toga što se moliteljima svete krunice zabranjuje doći do Crkve svetog Marka, a što je i više nego skandalozno za jednu zemlju koja se ponosi slobodom, neovisnošću i demokracijom!

Procesija s kipom Gospe Fatimske zaustavljena na Kamenitim vratima/ foto: Vice John Batarelo

Smiluj nam se Gospodine po svome milosrđu!

Komentari

Komentari