FaH

OPĆI NAPAD NA ”IZDAJNIKE” U VRHU HDZ-a? Hoće li Plenkovićevo postavljanje na liste ”prodanih duša” utišati bijes?

Podijeli

Nogom u dupe izdajnika tj. saborskim Vritnjakom, HSP-ovac Josip Gržanić otpočeo je proces čišćenja Sabora od smeća. Ponavlja li se povijest?

INCIDENT U SABORU SAMO JE UVOD U IZLJEVE OGROMNOG NEZADOVOLJSTVA IZDAJNIČKOM POLITIKOM VRHA HDZ-a. HOĆE LI  PLENKOVIĆEVO POSTAVLJANJE NA LISTE PRODANIH DUŠA I KVAZI-HRVATSTVO UTIŠATI BIJES? TEŠKO!

Na unutarstranačkim izborima Plenković je iz naftalina izvadio i osobe pod kontrolom „Udbe“ i prodane duše, jednom riječju kvazi-Hrvate i nakon toga ih pospremio natrag u ladicu iz koje su izvađeni. Sad ponovo glavnu riječ vode istambulski šampioni;  Njonjo808, Božinović-ONO+DSZ, Baćić-kasica, … Taj manevar je djelomično uspio no može li ponovo preveslati Hrvate? Teško!

Priča počinje davne 2016. Kada je Stevo Culej došao u Sabor. Kao zastupnik 10500 preferencijalnih (birača, uglavnom branitelja i članova obitelji poginulih) i kao član odbora za pravosuđe odmah je postavio pitanje o veličanju četničkih zločina i mauzoleju Šoškočaninu u Borovom Selu. Institucije su ga zavlačile bez odgovora, zakonsko rješenje premještalo se iz kvartala u kvartal, iz godine u godinu … i tako do ciničnog pisma potpredsjednika Vlade Predraga Štromara(HNS) koji sve odgađa za zadnji kvartal 2020. – koji nikad neće nastupiti jer su izbori ranije … dokument ekskluzivno možete pogledati ovdje.

Nakon toga, na sjednici kluba zastupnika HDZ-a, na koju Anemični dezerter nije došao, ustaje se Stevo Culej i kaže: „Ja izložbu o Borovom Selu otvaram za 5 minuta, tko hoće nek’ izađe i dođe“. Uvertiru ovom događaju  dala je kamarila prikrivenih Jugoslavena u administraciji Sabora jer je na službenim stranicama najavljeno kako otvaranja neće bit, šatro, zbog korona virusa?! A izbora može biti?!

POLITIČKI VRITNJAK PLENKOVIĆU I POSLUŠNICIMA

Culej je tako u  četvrtak u Hrvatskom saboru, odmah kraj Bašćanske ploče otvorio četvrtu izložbu ‘Borovo Selo – zločin bez kazne’ u povodom 29. obljetnice masakra dvanaest hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu 2. svibnja 1991. koju je odmah i zatvorio. Radni naslov koji je pokazao medijima bio je : „Ne bacajte bisere svoje pred svinje“.

‘Otvaram četvrtu izložbu povodom 29. obljetnice smrti dvanaest redarstvenika u Borovu Selu. Nitko od njihovih ubojica nije odslužio niti jednog dana zbog toga zločina’, kazao je potom Culej pored fotografija poginulih, dokumenata i popisa imena počinitelja zločina.

Upozorio je potom i kako glavni organizator tog zločina ( Vukašin Šoškočanin ) i ima lažni mauzolej i spomenik u Borovu Selu gdje ga veličaju kao junaka.

Nakon jedva dvije minute, izložbu je i zatvorio, ostavivši samo sliku mauzoleja četničkom vojvodi koja će u Saboru visjeti do 8 svibnja, kako bi podsjećala prodane zastupničke duše na njihov krimen, ignoriranja zločina i uvlačenja u EU rektum. Plenković je nakon toga dojurio na klub crven od bijesa ….

Iz Vlade su diskretno intervenirali prema medijima, kako navodi visoki izvor koji želi ostati anoniman, sa molbom za „izbjegavanje sukoba“ u ovom trenutku ….

Događaj  je uglavnom cenzuriran, ali portali izvan RH koji nisu pod kontrolom neo-boljševičkog režima iz Banskih dvora prenijeli su događaj.

Pred obilježavanja u Okučanima i Borovom selu, Crni Labud u vrhu HDZ-a kao i cijeli državni aparat stavljeni su u puni pogon radi nadzora građana … upadalo se u Viber grupe i razgovore, presretane su i ideje za govore i plagirane, ali ono što je uslijedilo kao iznenađenje je reakcija branitelja.

Političar, dobar futurolog i elokventni logičar Winstona Churchilla izjavio je: “The Fascists of the Future will be the Anti-Fascists”, tj. : „Fašisti budućnosti bit će anti-fašisti“. Valja priznati, gledajući ovaj žvaljavi ispad to je točno.  

25. obljetnica VRO Bljesak postala je tako sljedeći poligon a predsjednik države i vrhovni zapovjednik oružanih snaga, pobjegao sa svečanosti jer su Zoran Maras, ratni pripadnik jedinice specijalne policije i Krešimir Maretić, predsjednik Zbora udruga gardijskih brigada imali majicu s ratnim obilježjem HOS-a. Uostalom, pobjegao je Žvaljo i ’91. kao i Anemični i Njonjavi808 i gotovo cijeli trenutni vrh HDZ- i države.

Milanović se (po običaju) izletio te tijekom kratke izjave spomenuo „ono što je planirano/ što smo očekivali“ te samo potvrdio kako je državni Vrh imao sve informacije i planirao koreografiju u Okučanima. Nije neka tajna kako Milanović nastoji politički uništiti Beru, ali je zanimljivo kako glumi incidente i daje kolegama iz MVP-a, Njonji808 i Anemičnom dezerteru političke prilike za glumatanje hrvatstva. Isto tako nije tajna kako među braniteljima, ali i nezaposlenima, ovršenima, iseljenima i „kvazi-koronom“ uništenim poduzetnicima tinja nezadovoljstvo. Milanovićevo „naštimavanje“ pobjede Plenkoviću i „ideološki incident“ radi anemičnog glumatanja hrvatstva neće nikoga zavarati.

Dolazi na naplatu primjerice „ovršna pljačka“ koju je zakonom omogućio baš ovaj HDZ i baš ovaj ministar pravosuđa nije stigao poslati novi zakon u proceduru na vrijeme te će eto ostati ovakav s „moratorijem“ dok traje „kvazi-epidemija“. Dolazi na naplatu i istambulske izdaja, marakeška podvala, ukradeni referendum i uništena mladost iseljenih. Hrvatski branitelji očigledno će predvoditi novi bljesak.

U Okučanima, glumatajući Hrvata i cinično se podsmijevajući kad je mislio kako ga kamera ne vidi, Anemični dezerter nije niti spomenuo istraživanje i kažnjavanje srpskih ratnih zločina, a naplate ratne odštete se nije niti dotakao, kao i godinama prije toga. Dok su kamere pratile naručeni(?) incident sa Žvaljavim dezerterom fokus javnosti je na trenutak okrenut, ali …

O novom ovršnom zakonu, o blokiranima i ovršenima, o bankama i o uništenoj zemlji raspravljati će se kada i o Culejovom zahtjevu za uklanjanje četničkih spomenika – u 4. kvartalu 2020. Dakle nikad!

Poput Interneta, bez centralnog autoriteta, spremni premostiti – kad padne jedan čvor preuzimaju susjedni. Hrvati-domoljubi, spontano su reagirali nakon incidenta ponižavanja.

Nova parola glasi : „ZA SPAS HRVATSKE I HDZ-a GLASAM PROTIV  ANEMIČNOG DEZETERA“ jer je jasno kako se HDZ kao i cijela zemlja mora čistiti dubokom katarzom iznutra.

Autor: Zoran Grgić mag. ing.

neovisni analitičar

* Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije portala Priznajem.hr

Komentari

Najnovije