Srijeda, 1 travnja, 2020

OPASNI HRVAT UHIĆEN U SARAJEVU: Za njim je bila raspisana crvena Interpolova tjeralica, pucao je u policajce u Belgiji

Tjeralicu za Grbesom (48) raspisala je Belgija jer je bježeći od policijske potjere pucao u dvojicu belgijskih policajaca i pri tom ih teško ozlijedio

Državljanin Hrvatske i Belgije Nikolas Grbes uhićen je u ponedjeljak u Sarajevu temeljem crvene Interpolove tjeralice raspisane zbog njegove umiješanosti u teška kaznena djela, uključujući oružani napad na policajce, potvrđeno je tijekom dana iz Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

Tjeralicu za Grbesom (48) raspisala je Belgija koja za njim traga pod sumnjom da je u listopadu bježeći od policijske potjere pucao u dvojicu belgijskih policajaca i pri tom ih teško ozlijedio.

Grbesa su na temelju informacija prikupljenih uz posredovanje granične policije BiH i Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA) uhitili pripadnici državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Sada je u ekstradicijskom pritvoru Suda BiH koji treba odlučiti o izručenju Belgiji.

Iz sjedišta SIPA-e također su potvrdli uhićenje no nisu naveli puni identitet ai su pojasnili kako je riječ o osobi povezanoj s kaznenim djelima “ubojstvo, teške tjelesne ozljede, ubojstvo u pokušaju, teška krađa, urota i kršenje zakona o oružju”. Hina


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> VAKULA NAJAVIO DRASTIČNU PROMJENU VREMENA: Izvadite kapute, temperature drastično padaju, a bit će i snijega

>>> SKANDAL NA HRT-u – Stanković neistinama obmanio javnost u najgledanijem terminu HRT-a

>>> ŠVEĐANI POLUDJELI ZA ČIPIRANJEM: Broj čipiranih Šveđana raste neviđenom brzinom

Komentari

Komentari